2020 legszebb otthonai az agglomerációból

Az utóbbi években egyre többen költöztek az agglomerációba a budapesti emelkedő lakásárak miatt. 2020-ban ez tendencia még tovább erősödött, ezért rendszeresen olvashattátok összeállításainkat a legnépszerűbb agglomerációs települések legszebb ingatlanairól. Mai cikkünkben ezekből szemezgettünk.

Álomház Diósdon

Diósdon bukkantunk erre a gyönyörű, kétszintes családi házra, melyhez az alsó szinten hatalmas terasz is kapcsolódik. Az ingatlan nappali + 3 hálószobával rendelkezik, 2 emeleti hálószobája is erkélyes, ahonnan csodás kilátás nyílik. A ház nagyon szép, újszerű állapotban várja új lakóit.

Luxus szinten felújított ház Dunaharasztiban

Dunaharaszti Rózsadomb részén áll ez a luxus színvonalon felújított családi ház, melyben fényterápiás infraszauna és luxus edzőterem is található nyitható üvegfallal. Az udvaron egy medence is helyet hőszivattyús fűtéssel, valamint egy fedett, 14 fő befogadására alkalmas kerti sütögető, grillezővel, bográcsozó hellyel és búbos kemencével.

Igazi családi otthon Ürömön

Hirdetés

Üröm Táborföldi lakóparkban található ez a 2007-ben épült ikerfél, mely rendkívül otthonos kialakítást kapott. A kétszintes ingatlan amerikai konyhás nappalival és 3 hálószobával, valamint nagy terasszal és egy intim kerttel rendelkezik.

Belső kétszintes, felújított lakás Szentendrén

Szentendre Pismányban, egy hatlakásos társasházban található ez a belső kétszintes lakás, mely akár két külön lakásra is osztható. Az alsó szinten amerikai konyhás nappali, a felső szinten 3 szoba kapott helyet, mindkét szinten fürdőszobával. Különlegessége, hogy mindkét szintje külön-külön galériázott, 3 erkéllyel rendelkezik, és a társasház tetején egy közös használatú tetőterasz is található.

Igazi kis ékszerdoboz Vácott

Vác-Deákváron, egy társasház 2. emeletén helyezkedik el ez a két különnyíló szobás, erkélyes kislakás. Az ingatlan teljeskörű műszaki és esztétikai felújításon esett át, mely érintette az elektromos és vízvezetékek, nyílászárók, konvektorok, valamint a burkolatok cseréjét is.

© 2021 (v150.202005)