Magazinba illő szépségek: Pécs legszebb lakásai!

Pécs város nevének hallatán általában a jó nevű egyetem, a hangulatos belváros vagy a kulturális értékek jutnak eszünkbe, mi most azonban az ingatlanfelhozatalra voltunk kíváncsiak. Ezúttal déli nagyvárosunkban keresgéltünk eladó ingatlanok után és magazinba illő szépségeket találtunk.

Bár Budapesten válogathatunk a legnagyobb ingatlankínálatból, vidéki nagyvárosaink is gyönyörű ingatlanokat kínálnak, ezúttal dél felé vettük az irányt, hogy megmutassuk a legszebb eladósorban lévő lakásokat!

Válogatásunk első tagja a belvárosban, Széchenyi tértől pár perces sétára található. A  92 négyzetméteres, hangulatos lakás nappalival, három hálószobával és két fürdőszobával rendelkezik. Az ingatlan teljeskörűen felújított, lakberendezői tervek alapján igényesen kivitelezett és berendezett, tökéletes állapotban várja leendő tulajdonosát.

A történelmi belvárostól néhány percre, a Heim Pál utcában bukkantunk erre az elegáns, magas minőségben felújított lakásra. A 103 négyzetméteres lakás étkezős nappalival, külön nyíló konyhával, három hálószobával és három fürdőszobával rendelkezik. A lakás műszakilag és esztétikailag is kifogástalan állapotban van.

Az alábbi lakásra a Felsőmalom utcában bukkantunk. A felújított 61 négyzetméteres lakásba előszoba, étkezős nappali, konyha gardróbos hálószoba, fürdőszoba és dolgozószoba található. A gyönyörűen berendezett lakást bútorokkal és berendezési tárgyakkal együtt is van lehetőség megvásárolni.

Válogatásunk utolsó tagja egy belvárosi luxuslakás, melyben előszoba, nappali, konyha, három hálószoba és két fürdőszoba kapott helyet, valamint egy erkély is kapcsolódik hozzá. Az ingatlan műszakilag és esztétikailag is teljeskörűen felújították.

Érdekelnek más pécsi ingatlanok is? Ide kattintva megtekintheted teljes kínálatunkat!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)