Lélegzetelállítóan szép penthouse lakásokat mutatunk!

Az elmúlt évben a korábbinál is jobban megnőtt az érdeklődés az erkélyes, teraszos lakások iránt, közöttük a luxus kategóriát pedig vitathatatlanul a penthouse lakások képviselik. Ezek közül mutatjuk most a legszebbeket az országból.

Autóbeállókkal és teljes berendezéssel a Pünkösdfürdő utcán

A III. kerületben, Csillaghegy és Békásmegyer határán, a Pünkösdfürdő utcában, egy 2008-ban épült ház tetején helyezkedik el ez a csodás panorámájú lakás. Az ingatlant a nagy terasz L-alakban öleli körbe, de tartozik hozzá még egy erkély is. A lakás amerikai konyhás nappalival és 2 hálószobával rendelkezik, a nappaliból az erkélyre és a teraszra is kiléphetünk, a teraszra néz még a konyha és az egyik hálószoba 2 ablaka is. A lakás ára a teljes bútorzatot és a teremgarázsban 2 autóbeálló valamint egy tároló árát is tartalmazza.

Nagy lakás még nagyobb terasszal a XIII. kerületben

A XIII. kerületi Jász utcában, egy 2018-ban átadott társasház legfelső, 5. emeletén található ez a 80 nm-es lakás, melyhez 90 nm-es L-alakú terasz tartozik. Az ingatlan nappali + 2 hálószobával, 2 fürdőszobával, gardróbbal rendelkezik, fűtését hőszivattyús rendszer, hűtését fan-coil hűtő-fűtő klímák biztosítják. A teraszról a budai hegyekre és Angyalföld kertvárosi részére nyílik kilátás.

Minden oldalról terasz Székesfehérváron

Bár a penthouse lakásokra jellemző, hogy legalább két oldalról határolja őket terasz, az azért ritka, hogy egy ilyen ingatlan 4 oldalról is teraszkapcsolatos legyen. Márpedig ezt a székesfehérvári lakást tényleg mind a 4 oldalról terasz határolja és a mosdó és a háztartási helyiség kivételével nincs olyan helyisége, amiről ne lehetne kilépni vagy legalább kinézni valamelyik teraszra.

A legnagyobb, U-alakú terasz az amerikai konyhás nappalit öleli körbe és ki lehet lépni rá a konyhából, az étkezőből és a nappaliból, sőt még a saját gardróbbal és fürdőszobával rendelkező hálószobából is. A másik, L-alakú terasz egy másik hálószobából és a közös fürdőszobából közelíthető meg, de ide néznek a harmadik hálószoba ablakai is. Az ingatlanhoz tartozik még egy egészen kicsi terasz is, mely kizárólag a fürdőszobás, gardróbos hálószobához tartozik. A legnagyobb teraszon egy jakuzzi is helyet kapott, és a lift egyenesen az előszobában áll meg, csakúgy, mint az igazi penthouse-okban.


Saját zöld terület a város tetején

A VI. kerületben található ez a belső kétszintes, egyedi, luxus, design lakás, aminek a tetején egy négy oldalra panorámás zöld tetőterasz található. A tetőteraszról csodás kilátás tárul a bazilikára, de ugyanezt a látvány élvezhetjük az első emeleti nappali panorámaablakán keresztül is.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Csak a szokásos: kivonultak az oroszok, de sokáig tart eltakarítani a szemetüket

Csak a szokásos: kivonultak az oroszok, de sokáig tart eltakarítani a szemetüket

A Sberbank értékes ügyfelei és ingatlanai hamar gazdára találtak, az egyéb itt hagyott kacatoktól viszont nehéz megszabadulni. Csocsóasztal és fogas is van eladó.

Történelmi csúcsra nőtt a közintézmények tartozása

Történelmi csúcsra nőtt a közintézmények tartozása

A 134 milliárd forint tartozásból 129 milliárdot a Belügyminisztérium intézményei halmoztak fel.

Ezt az adatot sem fogja kiplakátolni Rogán Antal

Ezt az adatot sem fogja kiplakátolni Rogán Antal

Az előzetes adatok szerint márciusban 6413 gyermek született, és 10 524 ember halt meg; 2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent - tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken az MTI-t.

Egyre súlyosabb a munkanélküliség Magyarországon

Egyre súlyosabb a munkanélküliség Magyarországon

4 millió 746 ezer fő volt a foglalkoztatottak száma, a munkanélküliségi ráta 4,4 százalék.

© 2024 (v2.202102)