Megfizethető első lakás zöld környezetben, a Páskomliget-park szomszédságában

Bár a tavalyi év során a panellakások kicsit veszítettek az előtte évekig tartó töretlen népszerűségükből, tény, hogy aki még viszonylag megfizethető áron keres ingatlant, az a panelek között keresgél. Az első lakásukat kereső fiatalok számára remek lehetőség, hogy egy jó állapotú panellakást is elérhető áron vásárolhatnak meg, és ez még nem jelenti azt, hogy le kell mondaniuk a zöldövezetről. Mai cikkünkben az újpalotai Kőrakás-parkból, a kiserdővel (Páskomliget-Parkkal) szemből hozunk egy szépen felújított panellakást.

A Páskomliget-parkkal (a helyiek szerint egyszerűen a Kiserdővel) szemben lévő Kőrakás-parknak az a hatalmas előnye, hogy Újpalotán belül is közvetlenül a Szentmihályi út mellett (attól azért beljebb) helyezkedik el, így sokkal zöldebb, parkosabb, jellemzően négyszintes házaival élhetőbb környezetet biztosít lakóinak, mint a szalagházak. Ugyanakkor teljesen mentes az átmenő forgalomtól, tehát itt tényleg csak azokkal találkozunk az utcán, akik itt is laknak. Ennek megfelelően egy nagyon jó kis lakóközösség alakult ki a környéken, ami annak is köszönhető, hogy sokan még az első tulajdonosai az itt felépült lakásoknak.

Innen mutatunk ma egy egyedülállóknak és pároknak is ideális kis első lakást. Az ingatlan egy tiszta, rendezett ház 4. emeleten helyezkedik el, és néhány éve esett át felújításon, így nagyon szép állapotban van, másfél szobával rendelkezik. Elhelyezkedése okán első lakásnak, de akár befektetésnek is kiváló, hiszen nagyon könnyen kiadható, rezsije alacsony, mindössze 20-30 ezer forint havonta.

Ugyanakkor a közlekedés is kiváló innen, hiszen a Nyírpalota úti buszállomás és a Szentmihályi úti buszállomás is csak 5-5 perc sétára van, és az innen induló buszokkal gyakorlatilag az összes metróvonalat elérhetjük. A 7-es busszal pedig 15-20 perc alatt, de biciklivel is mindössze 35-40 perc alatt a Blaha Lujza téren lehetünk, ha a belvárosban van dolgunk, az M3-as, M0-ás autópályák közelsége pedig az autóval közlekedők dolgát könnyíti meg.

A belvárosba viszont nem gyakran, sőt valószínűleg csak a munkánk miatt kell bemennünk, ha itt élünk, hiszen a környék ellátottsága kiváló, orvosi rendelő, oktatási intézmények, játszóterek, szupermarketek és a Pólus Center is a közelben van.

Hirdetés

De ha elfogyott valami, a ház aljában található kisboltba is bármikor gyorsan leszaladhatunk, a parkos, biztonságos környék pedig biztosítja a szabad levegőn végzett sportolási lehetőséget, gyakorlatilag attól a perctől fogva, ahogy a kapun kilépünk. Ha pedig nagyobb sétára vágyunk a Szentmihályi út túloldalán vár a Páskomliget-park a Szilas-patakkal.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

© 2021 (v150.202005)