Budán közel a metróhoz, gyönyörű panorámával, jó áron!

Ezúttal Budán – a XI. kerületben -, a Bartók Béla és a Somogyi út találkozásánál található 10 emeletes Unipark Buda lakóparkot mutatjuk meg, mely tökéletes alternatíva, ha megfizethető áron keres valaki fiatalos, elsősorban egy-másfél, vagy egy plusz két félszobás, nívós budai otthont. Nem csak a metró van hozzá közel, hanem az új Etele Pláza és az ikonikus Budapest One irodaház is.

Buda talán legjobban fejlődő része Kelenföld. Elegendő csak a Kelenföldi pályaudvar környékén szétnézni és látható, hogy a 4-es metró és az új közlekedési csomópont kiépülése óta mennyit változott a környék, mennyi új lakópark és irodaház épült és épül errefelé. Nem is beszélve az Etele Pláza bevásárlóközpontról, amely 2021 őszére készülhet el. Érdemes itt lakást vásárolni, hiszen az itteni lakások folyamatos értéktartására, értéknövekedésére lehet számítani a jövőben is! Ráadásul

2021-ben az új építésű (és részben a felújítható) lakások vásárlói igen bőkezű állami támogatásokat kaphatnak.

Ezúttal egy tíz emeletes szálló, az egykori Griff Hotel teljes átépítésével, korszerűsítésével létrejövő, sokemeletes lakóházat mutatunk be UniPark Buda néven, melynek magasabb emeleti lakásaiból kifejezetten gyönyörű panoráma tárul elénk a budai hegyekre, a fővárosra.

A társasház egy- vagy másfél szobás otthonait elsősorban fiataloknak és befektetőknek ajánlják, miközben a nagyobb, egy plusz két félszobás lakások családoknak is kényelmes, élhető otthon nyújthatnak. Méghozzá a gyorsan fejlődő budai helyszínekhez, különösen a budai újszerű vagy új építésű lakásokhoz képest igencsak jó áron.

Hirdetés

Az pedig, hogy az UniParkból gyönyörű kilátás van a városra és a környező hegyekre, kifejezetten kiemeli a projektet a többi közül.

Természetesen a 4-es metró kelenföldi végállomása és a kapcsolódó Etele téri csomópontnak Nyugat-Magyarországra (Velencei tó, Székesfehérvár, Tatabánya, Balaton környéke, Győr, Szombathely, Nagykanizsa, stb.) is kiválóak a vasúti összeköttetések, amit nyilván azok a fiatalok fognak értékelni, akik még éveken át hazajárnak vidéki szüleikhez. Autóval az M1, M7 és M0-s autópályák csupán pár percnyire vannak ide, a belváros is percek alatt elérhető.

Ha pedig a közösségi közlekedést választja valaki, akkor a 4-es metró mellett a hatalmas villamos és autóbusz kínálattal találja szembe magát. A közelben közlekedő villamosok: 19,41, 47, 48, 49, 56A; autóbuszjáratok 7, 15, 53, 58, 114, 150, 153, 154, 154B, 212, 213, 214, 240; éjszakai buszok: 907, 908, 918, 940, 941, 972, 972B. Mindez garantálja, hogy a fővároson belül bárhová gyorsan és könnyedén eljuthat mindenki tömegközlekedéssel.

Ugyanakkor a megfizethetőség és a kiváló ár-érték arány szuper befektetéssé is varázsolja ezeket a lakásokat. Ezt az előnyt pedig csak tovább fokozzák az élhető alapterületek, a jól átgondolt, remek alaprajzok (feleslegesen nem vásárolunk előszobát, átkötő helyiségeket!), és az ilyen módon kiválóan használható, jellemzően 27-53 négyzetméteres alapterületű lakások. Az otthonok ráadásul a legmodernebb gépészeti megoldásokkal készülnek.

Aki ezt a helyet választja, azt tengernyi szolgáltatás is várja a környéken: legyen szó sportolásról, bevásárlásról, szórakozásról vagy a napi ügyintézésről. A XI. kerület frekventált részén készülő ingatlantól 5 perc alatt – akár gyalog is – minden elérhető. A közelben található parkoknak és zöld területeknek köszönhetően a természet (szabadtéri sportok, játszóterek) csak karnyújtásnyira. Ráadásképp a páratlan panoráma megcsodálásához még az otthont sem kell elhagyni, hiszen a felsőbb emeletekről a kilátás a budai hegyekre vagy a városra minden évszakban lenyűgöző!

Hirdetés

Tervezéskor a lendületes városi életstílust vette figyelembe a beruházó. Az épület adottságait kihasználva alakították ki az alaprajzokat: a kompakt kialakításnak köszönhetően – az említett jó tér-kihasználás mellett – könnyen bútorozható, jól élhető és gazdaságosan fenntartható lakások várják a vevőket itt, Kelenföldön.

A cikk elkészítését a projekt értékesítője támogatta.

© 2021 (v2.202102)