Minőségi életstílus és nyugodt környezet Budapest új építésű lakóparkjaiban!

Új otthon keresése során az egyik legnagyobb kihívást a tökéletes környék kiválasztása jelenti. Különösképpen igaz ez a fővárosban, ha olyan környékre vágyik, ahol nem csak szép új otthont, hanem kellemes, kikapcsolódást nyújtó környezetet is talál. Ha fontos, hogy a lakás és annak környezete is minőségi életfeltételeket nyújtson, mutatunk Önnek néhány projektet a fővárosból és környékéről!

Legutóbbi cikkünkbe jó közlekedési kapcsolatokkal rendelkező környékről kerestünk új építésű ingatlanokat. Az elhelyezkedést tekintve azonban sokaknak inkább a békés, nyugodt környezet jelent érétket ingatlanvásárlás során. Mai válogatásunkban számukra gyűjtöttünk össze néhány új építésű lakást, a főváros különböző részeiről és az agglomerációból.

Budán, a Kopaszi-gátnál épülő BudaPart kínál elképesztően szép vízparti otthonokat. A projekt új városnegyedet hoz létre, melynek meghatározó részét képezi a kellemes zöld környezet és a Duna-part. Itt a modern és minőségi új lakások mellett minőségi életstílust is kap. A városnegyedben minden szükséges szolgáltatás elérhető lesz, a Duna-part pedig mindehhez gyönyörű környezetet biztosít.

Ha a családias, nyugodt környezetet említjük, sokaknak Zugló jut először eszébe. Nem véletlen, hiszen Budapest egyik legkedveltebb kerülete a XIV., a sok parkos, zöld felület miatt. Itt épül az Egressy Liget, melynek nem csak környezete, hanem maga a lakópark is zölddel teli. A lakások ráadásul hamarosan költözhetőek, ugyanakkor lehetőség van a burkolatok kiválasztására.

Szintén Zuglóban épül, a Metrodom Zugló több, mint 6000 négyzetméteres telken. A Metrodom Zugló épületei között pihenésre szolgáló díszkert, valamint játszótérrel és grillezési lehetőséggel felszerelt külső kert is helyet kap. Az épületben konyhával, tv-vel és más kikapcsolódást nyújtó szolgáltatásokkal felszerelt klubhelyiség is kialakításra kerül, melyhez terasz is kapcsolódik, illetve baba-mama játszószobát is terveztek.

Ha kertvárosias környék, akkor Angyalföldet sem hagyhatjuk ki a sorból. A XIII. kerület csendes, hangulatos részén épülnek a Metrodom Madarász38 lakásai. Nyugodt, kertvárosi utcák jellemzik a környéket és a Duna-part is közel van. A lakóparkban a szép új lakásoknál jóval többet kap. Az épületek között belső parkot hoznak létre, játszóterekkel, minicsúszdaparkkal, valamint edzőteremmel és szaunával felszerelt közösségi tér is kialakításra kerül. Családosoknak tökéletes választás!

Ha a csendes, nyugodt környezet megtalálása az elsődleges, mindenképpen szóba jön az agglomeráció is, például a Kelenföldtől mindössze negyedórás útra elhelyezkedő Tópark projekt. A lakópark egyik nagy előnye, hogy már elkészült, ugyanakkor 5 %-os Áfával megvásárolhatók a lakások. A lakópark 49 és 120 négyzetméter közötti lakásokat kínál, változatos méretű teraszokkal és erkélyekkel. A lakások vagy a Törökbálinti-tóra vagy a szépen gondozott kertre néznek, de a szép környezet mellett a lakópark más szempontból is kiemelkedő. A Tóparkon belül iskola, óvoda, orvosi rendelő, különböző üzletek és sportolási lehetőségek is állnak rendelkezésre.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Bál nincs, béke talán lesz az Operaházban

Bál nincs, béke talán lesz az Operaházban

Aláírták a dalszínház új kollektív szerződését.

„Sosem voltunk mi ellenségek” – mondja Orbán Viktorról a volt baloldali miniszterelnök (videó)

„Sosem voltunk mi ellenségek” – mondja Orbán Viktorról a volt baloldali miniszterelnök (videó)

„Előfordul, hogy néha beszélünk” – válaszolta Medgyessy Péter arra a kérdésünkre, hogy mikor beszélt utoljára Orbán Viktor miniszterelnökkel.

Óvatosak, de optimisták az elemzők a munkaerőpiaci adatokat látva

Óvatosak, de optimisták az elemzők a munkaerőpiaci adatokat látva

A piac továbbra is eléggé feszes.

Döntött a Kúria a Magyar Rádió épületéről, a fideszes jelölt örülhet

Döntött a Kúria a Magyar Rádió épületéről, a fideszes jelölt örülhet

A Kúria Önkormányzati Tanácsa megsemmisítette a Magyar Rádió egykori épületeire helyi rendeletben kimondott változtatási tilalmat.

© 2024 (v2.202102)