Igazi madárcsicsergős helyen építkezne, Győr agglomerációjában? Megtaláltuk Önnek!

A zsúfolt belvárosok kislakásai helyett, ma már egyre inkább a nagyvárosok agglomerációi, a sokkal nyugodtabb, csendesebb falvak, a természetközeli kertes házak népszerűek az új otthonukat keresők körében. Mai cikkünkben egy olyan építési telket mutatunk, mely Győr közelében, erdő mellett található és 3 lakásos társasház vagy sorház építésére is tökéletesen alkalmas.

Győrben lakik és menekülne a nagyvárosból, de a munkája még ideköti? Esetleg a járvány miatt nem is kell mindennap bejárnia, és abban bízik, hogy ez a jövőben is így marad? Nos, akkor a Győrrel határos Bőny ideális község ahhoz, hogy itt egy új, sokkal nyugodtabb életet kezdjen.

Bőnyről fontos megjegyezni, hogy egy dinamikusan fejlődő község, amit a Győrből kiköltözők közül sokan választanak új otthonuknak, hiszen kiváló a közlekedés Győrbe, az M1-es autópálya is érinti. Innen még akkor sem jelent terhet az ingázás, ha mindennap be kell menni dolgozni. Ugyanakkor rendkívül jó az infrastruktúrája is a településnek, orvosi rendelő, gyógyszertár, óvoda, iskola is található a községben, az iskola tornacsarnokkal, foci- és kézilabdapályával is rendelkezik.

Ebben a festői szépségű faluban, a központ közelében, egy zsákutca végében bukkantunk egy csendes, közvetlenül az erdő mellett fekvő, 1671 nm-es telekre, melynek 30%-a beépíthető, így akár 3 lakásos társasház építhető rá.

És ez még nem minden, ugyanis a telek összközműves, sőt az ipari áram is be van vezetve, a vízóra aknában pedig már eleve 3 kiépített csonk van, így már adott a feltétel ahhoz, hogy egy 3 lakásos társasház esetén, mindhárom lakás vízfogyasztása külön-külön mérhető legyen.

Most nézzük a telek egyéb fontos tulajdonságait! A telek 28 méteres utcafronttal és 55 méteres mélységgel rendelkezik oldalhatáros építési móddal, de a 28 méteres utcafrontnak köszönhetően, a 6-6 méteres elő-, oldal- és hátsókert távolságokat elhagyva akár szabadonállóként is beépíthető. A Helyi Építési Szabályzat szerint akár 3 rendeltetési egységű építmény is építhető a telekre 1-2 vagy akár 3 épületben is, 2 terepszint feletti szinten. Így közel 800 nm-en akár 500 nm-es, 2 szint + tetőtér beépítéses társasház, sorházat is építhet, aki beleszeret ebbe a rendkívüli adottságokkal rendelkező telekbe.

Az ingatlan tehát ideális befektetésnek, hiszen az ide épülő lakásokra Győr közelsége, és a csendes, nyugodt lakóövezet miatt biztosan lesz kereslet, de kiváló lehetőség azoknak is, akik 3 generációs családként szeretnének együtt, mégis külön élni. Ezen kívül remek lehetőség azoknak is, akik az egyik lakásba beköltöznének, a másik kettőt pedig ki szeretnék adni. Ne felejtsük el azt sem, hogy most a home office és az otthoni vállalkozások idején az egyik lakást akár irodának is kialakíthatjuk, így közvetlenül az otthonunk mellett lehet a munkahelyünk.


Szeretne Ön is úgy élni, hogy egyik szomszédjába idős szüleit költöztetheti, másik szomszédja a saját vállalkozása, harmadik szomszédja pedig az erdő, ahol őzeket láthat és a madarak énekét hallgathatja? Akkor ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget!

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)