Igazi madárcsicsergős helyen építkezne, Győr agglomerációjában? Megtaláltuk Önnek!

A zsúfolt belvárosok kislakásai helyett, ma már egyre inkább a nagyvárosok agglomerációi, a sokkal nyugodtabb, csendesebb falvak, a természetközeli kertes házak népszerűek az új otthonukat keresők körében. Mai cikkünkben egy olyan építési telket mutatunk, mely Győr közelében, erdő mellett található és 3 lakásos társasház vagy sorház építésére is tökéletesen alkalmas.

Győrben lakik és menekülne a nagyvárosból, de a munkája még ideköti? Esetleg a járvány miatt nem is kell mindennap bejárnia, és abban bízik, hogy ez a jövőben is így marad? Nos, akkor a Győrrel határos Bőny ideális község ahhoz, hogy itt egy új, sokkal nyugodtabb életet kezdjen.

Bőnyről fontos megjegyezni, hogy egy dinamikusan fejlődő község, amit a Győrből kiköltözők közül sokan választanak új otthonuknak, hiszen kiváló a közlekedés Győrbe, az M1-es autópálya is érinti. Innen még akkor sem jelent terhet az ingázás, ha mindennap be kell menni dolgozni. Ugyanakkor rendkívül jó az infrastruktúrája is a településnek, orvosi rendelő, gyógyszertár, óvoda, iskola is található a községben, az iskola tornacsarnokkal, foci- és kézilabdapályával is rendelkezik.

Ebben a festői szépségű faluban, a központ közelében, egy zsákutca végében bukkantunk egy csendes, közvetlenül az erdő mellett fekvő, 1671 nm-es telekre, melynek 30%-a beépíthető, így akár 3 lakásos társasház építhető rá.

És ez még nem minden, ugyanis a telek összközműves, sőt az ipari áram is be van vezetve, a vízóra aknában pedig már eleve 3 kiépített csonk van, így már adott a feltétel ahhoz, hogy egy 3 lakásos társasház esetén, mindhárom lakás vízfogyasztása külön-külön mérhető legyen.

Most nézzük a telek egyéb fontos tulajdonságait! A telek 28 méteres utcafronttal és 55 méteres mélységgel rendelkezik oldalhatáros építési móddal, de a 28 méteres utcafrontnak köszönhetően, a 6-6 méteres elő-, oldal- és hátsókert távolságokat elhagyva akár szabadonállóként is beépíthető. A Helyi Építési Szabályzat szerint akár 3 rendeltetési egységű építmény is építhető a telekre 1-2 vagy akár 3 épületben is, 2 terepszint feletti szinten. Így közel 800 nm-en akár 500 nm-es, 2 szint + tetőtér beépítéses társasház, sorházat is építhet, aki beleszeret ebbe a rendkívüli adottságokkal rendelkező telekbe.

Az ingatlan tehát ideális befektetésnek, hiszen az ide épülő lakásokra Győr közelsége, és a csendes, nyugodt lakóövezet miatt biztosan lesz kereslet, de kiváló lehetőség azoknak is, akik 3 generációs családként szeretnének együtt, mégis külön élni. Ezen kívül remek lehetőség azoknak is, akik az egyik lakásba beköltöznének, a másik kettőt pedig ki szeretnék adni. Ne felejtsük el azt sem, hogy most a home office és az otthoni vállalkozások idején az egyik lakást akár irodának is kialakíthatjuk, így közvetlenül az otthonunk mellett lehet a munkahelyünk.

Hirdetés

Szeretne Ön is úgy élni, hogy egyik szomszédjába idős szüleit költöztetheti, másik szomszédja a saját vállalkozása, harmadik szomszédja pedig az erdő, ahol őzeket láthat és a madarak énekét hallgathatja? Akkor ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget!

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

© 2021 (v150.202005)