Szép családi házakat hozunk Szeged környékéről

Ma már mindenki menekülne a nagyvárosokból, hiszen hiába a könnyű megközelíthetőség, ha a nagyvárosban csak egy kicsi lakásunk lehet, aminek az árán az agglomerációban akár családi házat is kaphatunk. Mindez igaz Szegedre is, mai összeállításunkban a Szeged környéki településekről gyűjtöttük össze a legszebb családi házakat.

Otthon és üzlet egy ingatlanban, Szatymazon

Szatymaz egyik csendes utcájában található ez a szépen felújított családi ház, melyhez külön mérőórákkal rendelkező vendéglátóipari üzlet is tartozik. Az 1995-ben épült, kétszintes családi ház 2017-ben új nyílászárókat és szigetelést kapott, megújult a fürdőszobája, 2019-ben a konyháját is felújították. Földszinti részén nappali, részben elválasztott konyha-étkező és fürdőszoba kapott helyet, emeletén 3 hálószoba, fürdőszoba és gardróbszoba található. A családi ház és az üzlet is külön terasszal rendelkezik.

Teljesen újjáépített családi ház Sándorfalván

Sándorfalván egy csendes kis zsákutcában, de a központhoz, buszmegállóhoz közel helyezkedik el, ez az 1980-ban épült, de a téglafalakig visszabontott, teljesen újjáépített családi ház. Az ingatlan fiatalos, modern enteriőrt kapott, egy amerikai konyhás nappalival és két szobával rendelkezik. Tovább is bővíthető, egy 25 nm-es nappali alapjait már lerakták hozzá.

Több generációnak, gazdálkodásra, vendéglátásra, Bordányban

Nagyon sokféleképpen hasznosítható ez a bordányi ingatlan, hiszen maga a főépület kétszintes, két nappalival, 8 hálószobával, 2 fürdőszobával, 4 mosdóval, 2 háztartási helyiséggel is rendelkezik, így már önmagában elég tágas két generációnak.

A 8000 nm-es telken egy akácerdő is található, valamint egy 3 szobás vendégház, ami nemcsak kiadásra ideális, de egy harmadik generációnak is otthont adhat. Az ingatlanon van továbbá több gazdasági épület és istállók is, a vendégház egy kétállásos garázzsal is rendelkezik.

A fürdő mellett, Algyőn

Algyőn, a fürdő szomszédságában áll ez nappali + 3 hálószobás családi ház, mely nagy terasszal is rendelkezik. Az ingatlan új nyílászárókkal rendelkezik, fűtése gáz-cirkó, fürdőszobája ablakos, konyhájában praktikus konyhasziget is helyet kapott. Garázs, és szépen gondozott kert is tartozik hozzá.

Szépen felújított családi ház Tiszaszigeten

1990-ben épült ez a nappali + 6 és fél szobás családi ház, mely méretéből adódóan nagycsaládosoknak vagy két generációnak is ideális. Az ingatlant 2014-ben és 2020-ban is felújították, tetőburkolati szigetelést kapott, fürdőszobája megújult és fűtését is korszerűsítették.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Hivatalos: sose tudjuk meg, miért adott kegyelmet Novák Katalin

Hivatalos: sose tudjuk meg, miért adott kegyelmet Novák Katalin

A bíróság elutasította a keresetet abban a polgári perben, amelyben a felperes az úgynevezett kegyelmi ügy iratainak kiadását kérte - tudatta a Fővárosi Törvényszék közleményben pénteken.

Durva dolgokat látott Hadházy Ákos Pintér Sándor minisztériumában - beigazolódhatnak a félelmeink

Durva dolgokat látott Hadházy Ákos Pintér Sándor minisztériumában - beigazolódhatnak a félelmeink

Belenézhetett a képviselő a Kínával kötött, titkos szerződésekbe, és nagyon aggasztó dolgokat látott.

Csak a szokásos: kivonultak az oroszok, de sokáig tart eltakarítani a szemetüket

Csak a szokásos: kivonultak az oroszok, de sokáig tart eltakarítani a szemetüket

A Sberbank értékes ügyfelei és ingatlanai hamar gazdára találtak, az egyéb itt hagyott kacatoktól viszont nehéz megszabadulni. Csocsóasztal és fogas is van eladó.

Történelmi csúcsra nőtt a közintézmények tartozása

Történelmi csúcsra nőtt a közintézmények tartozása

A 134 milliárd forint tartozásból 129 milliárdot a Belügyminisztérium intézményei halmoztak fel.

© 2024 (v2.202102)