Két generációnak vagy befektetésnek: nagy családi ház Kapuváron!

Sok ingatlant hirdetnek kétgenerációsként, azonban nem minden esetben van ténylegesen arra lehetőség, hogy egy nagyobb család egymástól kissé elszeparáltan, kényelmesen éljen együtt. Mai cikkünkben olyan családi házat hoztunk Kapuvárról, ahol mindenkinek meglesz az önálló, tágas élettere, ezáltal komfortos lehet az együttélés.

Kapuvár központhoz közeli, kertvárosi részén találtunk egy nagyméretű, felújított családi házat. Az ingatlan kivételesen jó lehetőségnek ígérkezik, tekintve, hogy ez a környék a város egyik legnépszerűbb része, ugyanakkor már nincs szabad telek és a meglévő eladó ingatlanokkal szemben is jóval kedvezőbb ár-érték arányú.

Az ingatlant a jelenlegi tulajdonosok újították fel, méghozzá saját célra, mely azt eredményezi, hogy kizárólag minőségi alapanyagokat használtak hozzá. A teljeskörű külső-belső felújítás alkalmával új tetőszerkezetet és cserepeket és homlokzati hőszigetelést kapott az ingatlan, valamint korszerűsítették a fűtésrendszert, kicserélték a víz- és villanyvezetékeket, illetve a nyílászárókat és a burkolatokat.

A ház kialakítása tökéletesen alkalmas két generáció számára, vagy azoknak a lakáskeresőknek, akik egyben befektetési lehetőséget is keresnek. Az ingatlan két teljesen különálló lakrészből áll.

Mindkét lakrész saját fürdőszobával, konyhával és étkező helyiséggel rendelkezik, valamint mindkettőben 3-3 szoba található. Az egyik lakrészhez gyönyörű, mediterrán hangulatú fedett terasz kapcsolódik, mely jó időben a családi összejövetelek tökéletes helyszíne. A két lakrész külön fűthető, saját termosztáttal rendelkeznek, valamint az egyik lakrészben klímaberendezések és hangulatos cserépkályha is helyet kapott.

A családi házhoz további helyiségek kapcsolódnak, az épület felett hőszigetelt padlástér található, illetve egy 20 négyzetméteres pince és egy udvari melléképület is tartozik hozzá.  Az ingatlan egy 616 négyzetméteres, jól kihasználható telken helyezkedik el, parkolásra az udvarban és a ház előtt is van lehetőség.

Az ingatlan tehát nem csak abban az esetben jó választás, ha nagyszülőkkel együtt keres otthont, hanem akkor is, ha befektetési lehetőségként tekint rá, hiszen az elszeparált lakrészekből adódóan könnyen kiadható a ház egyik fele.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

© 2021 (v2.202102)