Semmi, csak néhány gyönyörű ház terasszal!

Itt a tavasz és mindenki a napsütésre, jó levegőre vágyik, amit maradéktalanul természetesen egy családi ház udvarán élvezhetünk. Egy ház viszont nem is az igazi terasz nélkül, ezért mai cikkünkben a legszebb teraszos családi házak közül hozunk egy csokorra valót.

Álomszép luxusotthon Érden

Több terasszal is rendelkezik ez a csodaszép luxus családi ház, mely Érden, csendes környéken, mégis mindenhez közel található. Az ingatlan amerikai konyhás nappalival, 4 hálószobával és 3 fürdőszobával + gardróbokkal is rendelkezik, illetve alagsorában egy irodát is kialakítottak. Hátsó teraszáról közvetlenül megközelíthető a medence, de elől is található egy szép, kertkapcsolatos terasza, illetve az egyik emeleti szobához is kapcsolódik terasz.

Csodás családi otthon Vácott

A bejárat előtt is található egy kisebb terasz, és a nappali is egy kis teraszra nyílik, de az igazán figyelemre méltó az a nagy, 3 oldalról is nyitott terasz, ami ennek a nappali + 3 szobás családi háznak az étkezőjéből nyílik. Itt kényelmesen elfér egy kerti étkezőgarnitúra, ami a nagy családi ebédeknek adhat helyet, és a terasz még egy pergolával is kiegészül, ahol akad még hely a függőágyaknak is. A kétszintes családi ház emeletén találjuk a hálószobákat, a szülői háló saját fürdőszobával rendelkezik, és innen lehet kilépni az emeleti panorámás teraszra is.

Távol-keleti hangulatban, Dunaharasztiban

Teraszunkon egyszerűen varázsolhatunk távol-keleti hangulatot, ahogyan ennek a dunaharaszti családi háznak a tulajdonosai is tették, narancssárga textilekkel, függönyökkel és baldachinnal. Az amerikai konyhás nappalival és 3 hálószobával rendelkező ingatlan nappalijából és az egyik hálószobából is megközelíthető a kertkapcsolatos terasz, a kertben pedig medence és játszótér is helyet kapott.

Szintén a kertből közelíthető meg a ház negyedik szobája, ami így üzlethelyiségnek, irodának vagy egyszerűen csak tárolónak is használható. Az ingatlan fürdőszobájában infraszauna, a konyhában víztisztító berendezés is beszerelésre került.

Étkező terasszal Százhalombattán

Kiváló helyszínt nyújt a családi étkezésekhez ennek a százhalombattai családi háznak a terasza is, amely még egy szép tálalószekrényt is kapott. A ház amerikai konyhás nappalival és 1+2 fél szobával rendelkezik, a terasz az étkezőből nyílik. Az ingatlan rendkívüli előnye, hogy egy 164 nm-es gazdasági épület is található a telken, ami sokféleképpen hasznosítható.

Hangulatos teraszok Ürömön

Ürömön a Táborföldi lakóparkban bukkantunk erre a családi házra, mely két hátsóterasszal, és az emeleten két erkéllyel is rendelkezik. A nappali + 6 szobás ház fedett terasza az étkezőből nyílik, itt égősorral és szőnyeggel tették hangulatosabbá a teret. Erről a teraszról juthatunk le a kertbe, ahol a másik, fedetlen terasz kapott helyet, itt nagy napernyő biztosítja az árnyékot és további égősorok felelősek a hangulatvilágításért.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)