Semmi, csak néhány gyönyörű ház terasszal!

Itt a tavasz és mindenki a napsütésre, jó levegőre vágyik, amit maradéktalanul természetesen egy családi ház udvarán élvezhetünk. Egy ház viszont nem is az igazi terasz nélkül, ezért mai cikkünkben a legszebb teraszos családi házak közül hozunk egy csokorra valót.

Álomszép luxusotthon Érden

Több terasszal is rendelkezik ez a csodaszép luxus családi ház, mely Érden, csendes környéken, mégis mindenhez közel található. Az ingatlan amerikai konyhás nappalival, 4 hálószobával és 3 fürdőszobával + gardróbokkal is rendelkezik, illetve alagsorában egy irodát is kialakítottak. Hátsó teraszáról közvetlenül megközelíthető a medence, de elől is található egy szép, kertkapcsolatos terasza, illetve az egyik emeleti szobához is kapcsolódik terasz.

Csodás családi otthon Vácott

A bejárat előtt is található egy kisebb terasz, és a nappali is egy kis teraszra nyílik, de az igazán figyelemre méltó az a nagy, 3 oldalról is nyitott terasz, ami ennek a nappali + 3 szobás családi háznak az étkezőjéből nyílik. Itt kényelmesen elfér egy kerti étkezőgarnitúra, ami a nagy családi ebédeknek adhat helyet, és a terasz még egy pergolával is kiegészül, ahol akad még hely a függőágyaknak is. A kétszintes családi ház emeletén találjuk a hálószobákat, a szülői háló saját fürdőszobával rendelkezik, és innen lehet kilépni az emeleti panorámás teraszra is.

Távol-keleti hangulatban, Dunaharasztiban

Teraszunkon egyszerűen varázsolhatunk távol-keleti hangulatot, ahogyan ennek a dunaharaszti családi háznak a tulajdonosai is tették, narancssárga textilekkel, függönyökkel és baldachinnal. Az amerikai konyhás nappalival és 3 hálószobával rendelkező ingatlan nappalijából és az egyik hálószobából is megközelíthető a kertkapcsolatos terasz, a kertben pedig medence és játszótér is helyet kapott.

Szintén a kertből közelíthető meg a ház negyedik szobája, ami így üzlethelyiségnek, irodának vagy egyszerűen csak tárolónak is használható. Az ingatlan fürdőszobájában infraszauna, a konyhában víztisztító berendezés is beszerelésre került.

Étkező terasszal Százhalombattán

Kiváló helyszínt nyújt a családi étkezésekhez ennek a százhalombattai családi háznak a terasza is, amely még egy szép tálalószekrényt is kapott. A ház amerikai konyhás nappalival és 1+2 fél szobával rendelkezik, a terasz az étkezőből nyílik. Az ingatlan rendkívüli előnye, hogy egy 164 nm-es gazdasági épület is található a telken, ami sokféleképpen hasznosítható.

Hangulatos teraszok Ürömön

Ürömön a Táborföldi lakóparkban bukkantunk erre a családi házra, mely két hátsóterasszal, és az emeleten két erkéllyel is rendelkezik. A nappali + 6 szobás ház fedett terasza az étkezőből nyílik, itt égősorral és szőnyeggel tették hangulatosabbá a teret. Erről a teraszról juthatunk le a kertbe, ahol a másik, fedetlen terasz kapott helyet, itt nagy napernyő biztosítja az árnyékot és további égősorok felelősek a hangulatvilágításért.

© 2021 (v2.202102)