Nyugodt, békés családi élet természetközeli helyen, nagycsaládnak, vagy akár két generációnak

Az elmúlt év arra volt igazán jó, hogy átértékeljük, mi a legfontosabb az életünkben. A nagyvárosok forgataga helyett, és az itt minden közel van érzés helyett sokkal fontosabbá vált, hogy békésebb, csendesebb, természetközeli helyen éljünk, és lakás helyett inkább kertes házba költözzünk.

A nagyvárosok kertvárosi részein, magasak az ingatlanárak, ezért érdemes szétnézni a nagyközségekben, ahol általában minden szolgáltatás adott, mégis családi házban élhetünk, egy csendes utcában, elérhető áron. Mai cikkünkben egy ilyen ingatlant mutatunk, melyet Baja közelében, Sükösdön találtunk.

Sükösd egy 3455 lakosú nagyközség, a Duna-völgyi-főcsatorna mellett, a Dunától mindössze 6 km-re, a festői szépségű Gemenci-erdő határán, a Hajósi Homokpuszta Természetvédelmi terület közelében. A településen áthalad az Alföldi Kéktúra útvonal és itt található Bács-Kiskun megye legmagasabb pontja, az Ólom-hegy. A községet átszelik az 51-es és az 54-es főutak, az M9-es autóúton keresztül az M6-os is könnyen megközelíthető innen.

A településen óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, üzletek, posta, bankautomata, pizzázó, focipálya, azaz gyakorlatilag minden megtalálható, ami a mindennapi élethez kell. Ha munkánk mégis valamely nagyobb településhez köt, a legközelebbi város Baja, mindössze 12 km-re, a megyeszékhely, Szekszárd pedig 34 km-re található, de ahogy egyre elterjedtebbé válik a home office, sokan már nem a munkahely alapján választunk lakóhelyet, és az otthon töltött idő felértékelődik.

Ebben a csodaszép nagyközségben bukkantunk egy 90-es években épült, 2000-es években kibővített, részben felújított, természetközeli elhelyezkedésű családi házra, melynek már a tetőtér beépítését is elkezdték. Az ingatlan nappali-étkezővel és 3 hálószobával rendelkezik, két hálószobája az utcára néz, a harmadik, hátsó szoba külön bejáraton is megközelíthető, egy kamra nyílik belőle, melyet fürdőszobává is át lehet alakítani, így itt akár egy külön kis apartman is kialakítható.

A nappali-étkezőből szép fenyőlépcsőn juthatunk fel a tetőtérbe, ahol a falak már állnak, felvezették a villanyt és a vizet, és a fürdőszobai burkolatokat, szanitereket is megvásárolták, így azokat már csak be kell építeni, illetve már csak a belső nyílászárók hiányoznak. A hátsó szoba apartmanná alakításával és a tetőtér beépítésével a ház akár 3 generáció részére, vagy befektetésnek, kiadásra is tökéletes lehet.

A konyhát 1 éve újították fel, ekkor teljesen új konyhabútort kapott, beépített gépekkel, mosogatógéppel, főzőlappal, légkeverős sütővel, mikróval, melyek természetesen a vételár részét képezik, de igény szerint a ház teljes berendezése is maradhat.

Az ingatlan fűtését gázkonvektorok biztosítják, de 2020 nyarán egy nagy teljesítményű, hűtő-fűtő klíma is beszerelésre került a nappaliban, ami enyhébb teleken a teljes házat fel tudja fűteni.

Az épület rendelkezik egy hangulatos nagy terasszal is, emeletén pedig egy utcára néző erkély is található. Egy 20 nm-es tároló is található a telken, mely akár műhelyként is használható, hiszen az ingatlanba az ipari áram is be lett vezetve, a parkolást egy mobilgarázs biztosítja.

A telek 2700 nm-es, két részre van osztva, a hátsó rész ideális konyhakert, gyümölcsfák részére, állattartásra, gazdálkodásra is, a füvesített, virágokkal beültetett előkert a család számára biztosít kikapcsolódási lehetőséget. A turistaút pedig pár száz méterre a háztól indul, így az ingatlan nemcsak állandó lakhatásra, de nyaralónak is ideális.

Egy ilyen házért, gyönyörű természeti környezetben már igazán érdemes hátrahagyni a nagyvárosi életet, és ebbe a kiváló infrastruktúrával rendelkező nagyközségbe költözni.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

Hirtelen megszólalt Áder János

Hirtelen megszólalt Áder János

Érdekes témát vetett fel.

© 2024 (v2.202102)