Egy újabb hónap a Balatonnál?

Ha téged is sokkolt az újabb lezárás, nézegess gyönyörű Balaton környéki házakat!

Akinek van balatoni nyaralója, az valószínűleg már csomagol, akinek még nincs, annak érdemes szétnéznie az eladó házak között. Mutatjuk a legszebbeket közvetlenül a Balaton partjáról, és a kicsit távolabbi elbújós helyekről is.

Tihanyra panorámás ikerfél Balatonfüreden

Balatonfüred családi házas övezetében, 2013-ban épült az az ikerház, melynek egyik fele most eladóvá vált. A kétszintes ingatlan alsó szintjén amerikai konyhás nappali és mosdó, felső szintjén 2 hálószoba, fürdőszoba és mosdó kapott helyet. Az alagsorban található a garázs és egy tároló. A földszinthez terasz, az emelethez erkély kapcsolódik, mindkettő panorámás a Balatonra és Tihanyra is.

Tengerparti stílusban, dolgozószobával, Vonyarcvashegyen

Vonyarcvashegy főút alatti részén, a Balatontól mindössze 600 méterre található ez a 2003-ban épült családi ház. Az ingatlan állandó lakhatásra és nyaralónak is tökéletes, berendezése hangulatos, tengerparti stílusú, és akár meg is vásárolható.

Az ingatlan földszintjén nappali, konyha-étkező, 1 hálószoba és fürdőszoba található, az emeleten 2 hálószoba, fürdőszoba, gardróbok és egy dolgozószoba is helyet kapott, hogy zavartalan legyen a Balaton-parti munkavégzés.

Luxus családi ház Siófokon

Siófokon, a Foki-hegy elején áll csendes, zöldövezetben ez a nappali + 4 szobás családi ház. A ház saját részre épült, minőségi anyagok felhasználásával. Az ingatlanban infraszauna is helyet kapott, a nappali 34 nm-es terasszal kapcsolódik a kerthez, napkollektoros, napelemes rendszer előkészítése is kiépítésre került.

Hangulatos ház Reziben

A Balaton-felvidék egyik legszebb településen, Keszthelyhez és Hévízhez is közel, Reziben található ez a szép családi ház, mely nappali + étkező-konyhával + 4 hálószobával rendelkezik. Az épületben két fürdőszoba és több gardrób is található, egyedi hangulatát a látszógerendás mennyezetek, és a hőszigetelt fa ablakok adják, nappalijában egy vízteres kandalló is helyet kapott.

Otthonos ház télikerttel, Balatonszőlősön

A Balatonfüredtől 5 percre fekvő Balatonszőlősön helyezkedik el ez a tetőtér beépítéses családi ház, melynek alsó szintjén amerikai konyhás nappali, 2 hálószoba és fürdőszoba, tetőterében további 2 hálószoba található. Az emeleti hálószobák közül az egyik erkélykapcsolatos, itt egy beépített szauna is helyet kapott. A ház éke a földszinten a hangulatos télikert.


© 2021 (v2.202102)