Keresd a húsvéti tojást Lőportárdűlőn!

Aki 20-25 éve nem járt Lőportárdűlőn, az most valószínűleg rá sem ismerne a XIII. kerületnek erre a részére, ahol az elmúlt években sorra nőttek ki a földből a modernebbnél-modernebb új építésű projektek, megújítva ezzel az egész környéket. Nyereményjátékunk első húsvéti tojását is itt rejtettük el. Olvasd el a cikket, amelyben további útmutatást kapsz arról, hogy milyen ingatlant kell keresned!

 

 

Emlékeztetőül

Húsvéti nyereményjátékunkban 5 húsvéti tojás sorszámozott képét rejtettük el az Ingatlantájoló hirdetései között 1-1 ingatlan adatlapján. Aki megtalálja mind az 5 tojást, és elküldi az 5 ingatlan adatlapjának linkjét a nyeremenyjatek@ingatlantajolo.hu e-mail címre, az részt vesz sorsolásunkon, ahol értékes Adrienne Feller Cosmetics ajándékkártyát nyerhet. A nyereményjáték részleteiről bővebben itt olvashatsz.

Az elmúlt 10-15 évben a XIII. kerület hihetetlenül dinamikusan fejlődött, az utóbbi időben a kerületen belül is figyelemre méltó Lőportárdűlő belvároshoz legközelebb eső részének, a Ferdinánd-negyednek a fejlődése. A Ferdinánd híd és a Dózsa György út között elterülő Ferdinánd-negyed azért is népszerű, mert ide tényleg minden nagyon közel van. Ha bevásárolni mennénk, karnyújtásnyira van a Lehel téri piac és a Westend, közel a 3-as metró megállója és a 14-es villamos is átszeli a területet. A Városliget egy ugrásra van, de nincs messze a Margit-sziget és a Váci úti irodafolyosó sem. 

A XIII. kerületben az elmúlt évek fejlődésének köszönhetően sok szép új építésű, felújított vagy újszerű lakást találhatunk, mint például ez a 2013-ban épült lakás a Fáy közben.

Ám a húsvéti tojást egy olyan lakásban kell keresnünk, amely Lőportárdűlőn található.

Ha szétnézünk az itteni lakáskínálatban, láthatjuk, hogy elsősorban új építésű ingatlanokat kínálnak a területen. Ezek a lakások jellemzően 35-90 nm-es, 1-4 szobás, erkélyes, teraszos lakások, de természetesen előfordulnak ennél nagyobbak is, mint ez a 115 nm-es penthouse lakás.

A szóban forgó lakás, ahol a húsvéti tojást elrejtettük, azonban sokkal kisebb ennél, 40-50 nm közötti, így ezek között a lakások között kell körülnéznünk, hogy megtaláljuk.

Lőportárdűlőn jóval kisebb arányban, de találunk szépen felújított lakásokat is, melyek között meglepően magas a 3-4 szobás lakások aránya, mint amilyen ez a 4 szobás ingatlan is a Dózsa György úton.

Az a lakás azonban, ahol a húsvéti tojást elrejtettük, mindössze 2 szobával rendelkezik, így érdemes a 2 szobás lakások között keresgélni, hogy miénk legyen az egyik értékes Adrienne Feller Cosmetics ajándékkártya.

 

 

Összegezzük tehát, hogy mit is keresünk! Az első húsvéti tojást a XIII. kerületen belül, Lőportárdűlőn rejtettük el, egy 40-50 nm közötti, 2 szobás, erkélyes lakás adatlapján. Jó keresgélést kívánunk!

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Foci-Eb – 2024: vajon ki nyeri a vasárnapi döntőt?

Foci-Eb – 2024: vajon ki nyeri a vasárnapi döntőt?

Este 21 órakor a futball Európa Bajnokság döntőjén drukkolhatnak Spanyolországért, illetve Angliáért a sportrajongók. Vajon ki nyer ma este? 

Idén 1600-4000 forint között mozognak a diákmunkabérek

Idén 1600-4000 forint között mozognak a diákmunkabérek

A nyári diákmunka-vállalás egyik fő motivációi közé tartozik a fesztiválozásra gyűjtés, ugyanakkor a diákok zöme még mindig részben a szüleikre támaszkodik. 

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Összesen 200 milliárd forint keretösszeggel két új pályázati felhívás jelent meg az állattartó gazdaságok fejlesztéseire.

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Egy gyönyörű, 19. századi épületet bérelt ki az USA az olimpián és a paralimpián résztvevő csapatok szurkolói számára.

© 2024 (v2.202102)