Találd meg a húsvéti tojásokat és nyerj értékes ajándékokat!

Indul az Ingatlantájoló nagy húsvéti tojásvadászata! Az Ingatlantájoló oldalán, egyes ingatlan adatlapokon 5 darab húsvéti tojás képét rejtettük el. Találd meg mindegyiket, és értékes Adrienne Feller Cosmetics ajándékkártyákat nyerhetsz.

Szeretnénk kicsit vidámabbá tenni a húsvéti készülődést, különösen azért, mert idén tavasszal sokan a négy fal között kénytelenek eltölteni ezt az időszakot. Egy játék pedig a legnehezebb időkben is vidámságot csempész az életünkbe, így akár a most otthon, az online suli mellett egyébként unatkozó nagyobb gyerekeket is be lehet vonni egy kis internetes tojás-vadászatba, amivel ráadásul a fent említett értékes Adrienne Feller Cosmetics ajándékkártyák egyikét is megnyerhetjük.

Hol kell keresni a tojásokat? Az Ingatlantájoló oldalán, 2021. március 26-tól 2021. április 5-én éjfélig lehet rábukkanni az ingatlanhirdetések között az 5 darab (természetesen sorszámozott) húsvéti tojásra, melyeket öt különböző, nálunk hirdetett ingatlan adatlapján rejtettük el.

Segítség a tippeléshez!

Az elmúlt napokban 5 cikk jelent meg az Otthontérkép Magazinon, amelyekben adtunk egy kis segítséget is a kereséshez. Az első tojás megtalálásához ebben a cikkben találsz segítséget. Könnyebb lesz megtalálni a 2. tojást, ha elolvasod a Foka-öbölről szóló cikkünket. A 3. tojást Kecskeméten rejtettük el, nézegess szép, kecskeméti családi házakat, és gyerekjáték lesz megtalálni. A 4. tojást egy nagyon különleges lakásban találod, Pest belvárosában, erről itt írtunk bővebben. Az 5. tojást pedig a Velencei-tónál rejtettük el,olvasd el a húsvéti hagyományokról szóló cikkünket, hogy megtaláld.


Ha megtaláltad azt az 5 ingatlant, amelyeknek adatlapjain elrejtettük a tojásokat, küldd el mind az 5 ingatlan linkjét egyszerre, egyetlen e-mail-ben a nyeremenyjatek@ingatlantajolo.hu e-mail címre, és részt vehetsz a sorsoláson, ahol egy 5.000 forintos, egy 10.000 forintos vagy egy 15.000 forintos Adrienne Feller Cosmetics ajándékkártyát nyerhetsz.

Kattints a képre és indulhat a tojásvadászat!

A nyereményszabályzat és a játék adatkezelési tájékoztatója az alábbi linken érhető el: https://otthonterkep.hu/dokumentumok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)