Találd meg a húsvéti tojásokat és nyerj értékes ajándékokat!

Indul az Ingatlantájoló nagy húsvéti tojásvadászata! Az Ingatlantájoló oldalán, egyes ingatlan adatlapokon 5 darab húsvéti tojás képét rejtettük el. Találd meg mindegyiket, és értékes Adrienne Feller Cosmetics ajándékkártyákat nyerhetsz.

Szeretnénk kicsit vidámabbá tenni a húsvéti készülődést, különösen azért, mert idén tavasszal sokan a négy fal között kénytelenek eltölteni ezt az időszakot. Egy játék pedig a legnehezebb időkben is vidámságot csempész az életünkbe, így akár a most otthon, az online suli mellett egyébként unatkozó nagyobb gyerekeket is be lehet vonni egy kis internetes tojás-vadászatba, amivel ráadásul a fent említett értékes Adrienne Feller Cosmetics ajándékkártyák egyikét is megnyerhetjük.

Hol kell keresni a tojásokat? Az Ingatlantájoló oldalán, 2021. március 26-tól 2021. április 5-én éjfélig lehet rábukkanni az ingatlanhirdetések között az 5 darab (természetesen sorszámozott) húsvéti tojásra, melyeket öt különböző, nálunk hirdetett ingatlan adatlapján rejtettük el.

Segítség a tippeléshez!

Az elmúlt napokban 5 cikk jelent meg az Otthontérkép Magazinon, amelyekben adtunk egy kis segítséget is a kereséshez. Az első tojás megtalálásához ebben a cikkben találsz segítséget. Könnyebb lesz megtalálni a 2. tojást, ha elolvasod a Foka-öbölről szóló cikkünket. A 3. tojást Kecskeméten rejtettük el, nézegess szép, kecskeméti családi házakat, és gyerekjáték lesz megtalálni. A 4. tojást egy nagyon különleges lakásban találod, Pest belvárosában, erről itt írtunk bővebben. Az 5. tojást pedig a Velencei-tónál rejtettük el,olvasd el a húsvéti hagyományokról szóló cikkünket, hogy megtaláld.

Hirdetés

Ha megtaláltad azt az 5 ingatlant, amelyeknek adatlapjain elrejtettük a tojásokat, küldd el mind az 5 ingatlan linkjét egyszerre, egyetlen e-mail-ben a nyeremenyjatek@ingatlantajolo.hu e-mail címre, és részt vehetsz a sorsoláson, ahol egy 5.000 forintos, egy 10.000 forintos vagy egy 15.000 forintos Adrienne Feller Cosmetics ajándékkártyát nyerhetsz.

Kattints a képre és indulhat a tojásvadászat!

A nyereményszabályzat és a játék adatkezelési tájékoztatója az alábbi linken érhető el: https://otthonterkep.hu/dokumentumok


© 2021 (v2.202102)