Keresd a húsvéti tojást Lőportárdűlőn!

Aki 20-25 éve nem járt Lőportárdűlőn, az most valószínűleg rá sem ismerne a XIII. kerületnek erre a részére, ahol az elmúlt években sorra nőttek ki a földből a modernebbnél-modernebb új építésű projektek, megújítva ezzel az egész környéket. Nyereményjátékunk első húsvéti tojását is itt rejtettük el. Olvasd el a cikket, amelyben további útmutatást kapsz arról, hogy milyen ingatlant kell keresned!

 

 

Emlékeztetőül

Húsvéti nyereményjátékunkban 5 húsvéti tojás sorszámozott képét rejtettük el az Ingatlantájoló hirdetései között 1-1 ingatlan adatlapján. Aki megtalálja mind az 5 tojást, és elküldi az 5 ingatlan adatlapjának linkjét a nyeremenyjatek@ingatlantajolo.hu e-mail címre, az részt vesz sorsolásunkon, ahol értékes Adrienne Feller Cosmetics ajándékkártyát nyerhet. A nyereményjáték részleteiről bővebben itt olvashatsz.

Az elmúlt 10-15 évben a XIII. kerület hihetetlenül dinamikusan fejlődött, az utóbbi időben a kerületen belül is figyelemre méltó Lőportárdűlő belvároshoz legközelebb eső részének, a Ferdinánd-negyednek a fejlődése. A Ferdinánd híd és a Dózsa György út között elterülő Ferdinánd-negyed azért is népszerű, mert ide tényleg minden nagyon közel van. Ha bevásárolni mennénk, karnyújtásnyira van a Lehel téri piac és a Westend, közel a 3-as metró megállója és a 14-es villamos is átszeli a területet. A Városliget egy ugrásra van, de nincs messze a Margit-sziget és a Váci úti irodafolyosó sem. 

A XIII. kerületben az elmúlt évek fejlődésének köszönhetően sok szép új építésű, felújított vagy újszerű lakást találhatunk, mint például ez a 2013-ban épült lakás a Fáy közben.

Ám a húsvéti tojást egy olyan lakásban kell keresnünk, amely Lőportárdűlőn található.

Ha szétnézünk az itteni lakáskínálatban, láthatjuk, hogy elsősorban új építésű ingatlanokat kínálnak a területen. Ezek a lakások jellemzően 35-90 nm-es, 1-4 szobás, erkélyes, teraszos lakások, de természetesen előfordulnak ennél nagyobbak is, mint ez a 115 nm-es penthouse lakás.

A szóban forgó lakás, ahol a húsvéti tojást elrejtettük, azonban sokkal kisebb ennél, 40-50 nm közötti, így ezek között a lakások között kell körülnéznünk, hogy megtaláljuk.

Lőportárdűlőn jóval kisebb arányban, de találunk szépen felújított lakásokat is, melyek között meglepően magas a 3-4 szobás lakások aránya, mint amilyen ez a 4 szobás ingatlan is a Dózsa György úton.

Az a lakás azonban, ahol a húsvéti tojást elrejtettük, mindössze 2 szobával rendelkezik, így érdemes a 2 szobás lakások között keresgélni, hogy miénk legyen az egyik értékes Adrienne Feller Cosmetics ajándékkártya.

 

 

Összegezzük tehát, hogy mit is keresünk! Az első húsvéti tojást a XIII. kerületen belül, Lőportárdűlőn rejtettük el, egy 40-50 nm közötti, 2 szobás, erkélyes lakás adatlapján. Jó keresgélést kívánunk!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Putyint nem lehet diplomáciával legyőzni?

Putyint nem lehet diplomáciával legyőzni?

Az ukránok nagyon várják a friss tüzérségi lövedékeket. Háborús hírek.

Senki nem kap többé kegyelmet Novák Katalin miatt?

Senki nem kap többé kegyelmet Novák Katalin miatt?

Idén eddig szünetel a kegyelmezés.

Jól szervezett árverés: eladta az állam a Petőfi laktanyát is

Jól szervezett árverés: eladta az állam a Petőfi laktanyát is

Nagy árverés volt: az első licitáló nyert.

© 2024 (v2.202102)