Hétfői húsvéti tojásunkat Kecskeméten rejtettük el!

Ezúttal Kecskemétre látogattunk el, mai cikkünk azonban nem csak az ingatlanok miatt érdekes, hiszen húsvéti nyereményjátékunk következő tojását is itt rejtettük el. Nézegess gyönyörű családi házakat és keresd meg a következő tojáshoz tartozó nyomokat!

Húsvéti nyereményjátékunkban 5 húsvéti tojás sorszámozott képét rejtettük el az Ingatlantájoló hirdetései között 1-1 ingatlan adatlapján. Aki megtalálja mind az 5 tojást, és elküldi az 5 ingatlan adatlapjának linkjét a nyeremenyjatek@ingatlantajolo.hu e-mail címre, az részt vesz sorsolásunkon, ahol értékes Adrienne Feller Cosmetics ajándékkártyát nyerhet.  A nyereményjáték részleteiről bővebben itt olvashatsz. A 2. tojás megtalálásához ebben a cikkben kapsz segítséget.

Kecskemét az ország hetedik legnagyobb városa, folyamatos fejlődésének köszönhetően pedig gazdaságilag is az egyik legjelentősebb alföldi nagyvárosunk. A város előnyös helyzete leginkább elhelyezkedéséből és az elmúlt 10 évben bekövetezett gazdasági felélénkülésből adódik. Kecskemét autópályán közlekedve alig egy órányira fekszik a fővárostól, ráadásul jó néhány nagyvállalat jelen van a városban, melyek – földrajzi elhelyezkedése miatt- főként az élelmiszeriparhoz köthetőek, 2012-ben azonban a Daimler autógyár megnyitotta kecskeméti Mercedes gyárát, ami óriásit lendített a város gazdaságán, ez pedig az ingatlanpiacra is hatással volt. Ezúttal kényelmes családi házakat gyűjtöttünk össze.


Válogatásunkat egy 2006-ban épült családi házzal kezdjük, mely kényelmes, tágas otthona lehet 2-3 gyermekes családoknak is. A kétszintes, 100 négyzetméteres családi házban nappali, 3 hálószoba és két fürdőszoba kapott helyet, valamint nagyméretű 3200 négyzetméteres telek kapcsolódik hozzá, így bőven van hely a gyerekeknek a szabadban játszani.

A belvárosból egy modern ikerházat mutatunk, méghozzá a piachoz közeli, csendes részen, egy forgalom elől elzárt utcában. A 188 négyzetméteres, újszerű ikerházfél nappalival, 4 szobával, 3 fürdőszobával és gardróbbal rendelkezik.

Katonatelep kedvelt, családi házas részén találtuk a következő felújított családi házat. A 235 négyzetméteres ingatlan nappalival, 4 hálószobával, és két fürdőszobával rendelkezik, valamint duplagarázs is tartozik hozzá.

Kecskemét Petőfivárosrészben találtuk a következő két lakrészes családi házat. A 140 négyzetméteres főépületben nappali, konyha, 4 szoba és két fürdőszoba található, míg a telek melléképületében egy kisebb önálló lakrész kapott helyet, konyhával, fürdőszobával és egy nappalival.

Mai húsvéti tojásunkat is Kecskemét egyik eladó ingatlanjának adatlapján rejtettük el, és annyit elárulhatunk, hogy egy olyan gyönyörű, belvárosi, felújított családi ház hirdetésénél találod, mely több mint kétszer akkora, mint a válogatásunkban szereplő legnagyobb ingatlan! Kattints ide, ha indulhat a keresés!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kik állják a Párizsi Olimpia költségeit?

Kik állják a Párizsi Olimpia költségeit?

Érvényesül-e a „játékok finanszírozzák magukat” elv?

Megkezdődött a Paks II. Atomerőmű reaktortartályának gyártása

Megkezdődött a Paks II. Atomerőmű reaktortartályának gyártása

Mintegy 600 tonnányi öntvényből készülnek el a majdani reaktortartályt alkotó részegységek a Roszatom szentpétervári gyárában.

Mennyit ártanak a háborúk a magyar energiapiacnak?

Mennyit ártanak a háborúk a magyar energiapiacnak?

A nemzetközi geopolitikai folyamatok az energiapiacra is komoly hatást gyakoroltak az elmúlt években. Miként reagált és készül ezekre a magyar piac.

Bál nincs, béke talán lesz az Operaházban

Bál nincs, béke talán lesz az Operaházban

Aláírták a dalszínház új kollektív szerződését.

© 2024 (v2.202102)