Egy budapesti lakás árából családi ház Leányfalun, ami mindössze 35 perc autóútra található a fővárostól

Sokszor elég borsos áruk tud lenni a fővárosi lakásoknak, még akkor is, ha egy külvárosi kerület mellett döntene, ezért érdemes átgondolni inkább a környékbeli városok és falvak adta lehetőségeket, hiszen ugyanazon az áron sokkal nagyobb alapterületű, kényelmesebb és még korszerűbb családi ház is megvásárolható. Ez különösen akkor tud előnyt jelenteni, ha több gyermekkel költözne, hiszen míg egy fővárosi lakásban talán nem tud minden gyerkőcnek külön szobát biztosítani, addig egy Budapest környéki városban megtalálható családi házban mindenki kényelmesen elférhet, zöld környezetben élhetnek és a fővárosba közlekedés miatt sem kell aggódni. Leányfalu azon községek közé tartozik, ahol egész kedvező áron, egy budapesti lakás árából kifejezetten nagyméretű családi ház vásárolható, ráadásul mindössze 35 perces autóúttal meg lehet közelíteni Budapestet is.

Csendes, nyugodt utcában 3 szobás ház

Leányfalu azért is nagyszerű választás, mert a kellemes életvitel garantált. Elég távol helyezkedik el Budapesttől ahhoz, hogy csend és nyugalom uralkodjon el az emberen, ha ide érkezik haza, de mégis közel, hogy ha munka vagy iskola szempontjából ingázni kellene. Gyalogosan, tömegközlekedéssel egyaránt jól megközelíthető családi házak sorakoznak itt, a fent bemutatott ingatlan csendes zsákutcában, zöld környezetben található. Szinte kivétel nélkül minden korosztály számára megfelelő lehet. Idősebb, vagy fiatal párnak, kis családnak, vagy akár nagyobb családnak is tökéletes otthona lehet.

A ház jól megépített, statikailag problémamentes. 2001-ben teljeskörűen felújították, Austrotherm hőszigetelést kapott, a tetőt is szigetelték, a vezetékeket kicserélték, illetve a cirkófűtés mellett a rezsicsökkentésben besegít még a gyönyörű vízteres cserépkályha, ami fatüzelés mellett gázüzemű is. A 47,7 m²-es egybenyitott nappali-konyhában kellemes meleget varázsol egy szempillantás alatt, ha egy kis téli, esti, otthoni kikapcsolódásra vágyna. A nappaliból a régebbi kialakítás szerint két szoba is leválasztható, ha a nappali szintjén terveznének kialakítani szülői hálószobát, vagy dolgozószobát. Az ablakok elhelyezkedése szerint is könnyedén megoldható, valamint a földszinten és az emeleten is található fürdőszoba. A nappaliból nagy teraszajtón át nyílik egy tágas, 16 m²-es fedett terasz grillezővel, amelynek saját kéményt építettek.

Parkosított telken, kétszintes családi ház

Leányfalu hegy felőli részén egy 855 m²-es, lépcsőzetes kialakítású, gondozott, parkosított telken elhelyezkedő, 79 m² hasznos alapterületű, kétszintes, kettő + 2 félszobás, összkomfortos családi ház is várja új tulajdonosát. Az ingatlan hőszigetelt, klimatizált, fűtése elektromosan (inverteres klíma, Nobo elektromos panel), illetve cserépkályha segítségével megoldott. Az udvaron egy különálló garázs szolgál gépkocsi tárolásra, továbbá egy külszíni gépkocsi beálló is használható. Az épület mellett egy nagyjából 12 m² nagyságú tároló került kialakításra. Az ingatlan tehermentes és rövid határidővel költözhető.

A Duna közelében, 3 szobás családi ház

A Dunához közel, mégis garantáltan árvízmentes területen, a Móricz Zsigmond úton kínálnak eladásra egy 1056 m2-es, gondozott telken elhelyezkedő, tehermentes, összközműves, körbejárható családi házat. Az ingatlan lakóterülete 100 m2, mely 3 szobából, étkezőből, konyhából, kamrából, wc-ből, fürdőszobából, előszobából és teraszból áll, amihez egy fűtött garázs és pince is hozzátartozik. A nyeregtetős családi ház 1973-ban épült téglából, beton alappal, beton födémmel, beépíthető tetőtérrel. Mindez 2018-ban teljeskörűen felújításra került. Ennek apropóján a teljes tetőszerkezetet, a víz- és elektomos hálózatot, a burkolatokat, szanitereket illetve a nyílászárókat is kicserélték. Több megoldás is van a ház fűtésére. Alapvetően gáz cirkó biztosítja a fűtést, de vegyestüzelésű kazán is megtalálható a házban, valamint 2 szoba közös falában épített cserépkályha.

Örökzöld környezetben 2 szobás ház

Egy 64 m2-es, 2 szobás családi ház is megtalálható a községben, amely egy 645 m2-es telekre épült. Az ingatlan felújítása 2023-ban megtörtént, amely során új szigetelést kapott a ház, burkolatokat, nyílászárókat és konyhabútort építettek be. Emellett a ház mellett fekvő 700 m2-es telek opcionálisan szintén megvásárolható, aminek ára megbeszélés tárgyát képezi. Az ingatlan óriási értéke a csodálatos és valóban elvehetetlen panoráma. További pozitívum még a külső áru lift valamint a 2 gépkocsi részére kényelmes garázs. Klíma azonnal beköthető. A zavartalan életvitelt a nyugodt, csendes, örökzöld környezet biztosítja.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Örülhet, aki arra fogadott, hogy gyengül a forint

Örülhet, aki arra fogadott, hogy gyengül a forint

Gyengült a forint kedd reggelre a főbb devizákkal szemben az előző esti jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.

Órákon belül kiderül, mi járhat Matolcsy Györgyék fejében

Órákon belül kiderül, mi járhat Matolcsy Györgyék fejében

Kamatdöntő ülést tart kedden a Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa.

Ebbe a fontos európai rangsorba nem került be egyetlen magyar klinika sem

Ebbe a fontos európai rangsorba nem került be egyetlen magyar klinika sem

Mutatjuk Európa legjobb meddőségi klinikáinak a listáját.

© 2024 (v2.202102)