Idén is a falusi turizmusé a főszerep: elragadó vidéki porta Gyula mellett!

Egy elragadó vidéki ingatlant mutatunk olyan környékről, mely télen-nyáron hangulatos programokkal várja az odaérkezőket. Ha szívesen foglalkozna falusi szálláshely üzemeltetésével, akkor mai cikkünk Önnek szól.  Gyula vonzáskörzetéből hoztunk egy eladó falusi portát, melynél jobbat keresve sem talál, ha kedvező áron vásárolna turisztikai céllal ingatlant!

A falusi turizmus népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a tavalyi évben az egyik legnépszerűbb úticélnak a falusi szálláshelyek bizonyultak. Az előrejelzések és a tavalyi év tapasztalatai alapján már kimondhatjuk, hogy ez lehet az a turisztikai forma mely a járvány enyhülésével a leggyorsabban áll majd talpra. A nagyvárosokkal és a zsúfolt szállodákkal ellentétben ezekben a kis vidéki vendégházakban csak egy család vagy baráti társaság száll meg, így nem kell más vendégekkel érintkezniük, valamint a vidéki környezet lehetővé teszi, hogy a falvakban nagyobb távolságot tartva biztonságban pihenjünk, kiránduljunk. Nem meglepő, tehát ha a Balaton vagy a Velencei-tó helyett sokan inkább egy vidéki kis házat választanak majd idén nyáron is. Még idejében van ahhoz, hogy a korlátozások feloldása előtt fektessen egy olyan ingatlanba, mellyel jövedelmező turisztikai vállalkozásra tehet szert, méghozzá az ország egyik legkedveltebb részén, Gyula vonzáskörzetében, mely az ország 11 nevesített turisztikai térségének egyike.

A Gyula szomszédságában fekvő Doboz nagyközségben találhati a hangulatos vidéki porta, a Kettős-Kőröstől csupán 500 méterre,  így a város és környezetének minden turisztikai eleme közvetlenül érinti szálláshelyet. A környéken található erdők, a kerékpárutak kiváló lehetőséget kínálnak az aktív kikapcsolódást kedvelő látogatóknak, az ide érkező családok, baráti társaságok körében pedig kedvelt téli program a disznóvágás, ahol a Csabai- és Gyulai kolbászkészítés fortélyait is elsajátíthatják. A Doboz körül lévő több ezer hektárnyi erdő, a Körösök árterülete és a gátak kiváló lehetőséget adnak a túralovaglásnak akárcsak a hintón vagy a nagyobb társaságot utaztató szekéren történő kirándulásnak vagy a téli szánkózásnak. Nyáron az 5 percre található ingyenes strandon fürdőzhetnek, illetve a közelben vízi sportok kipróbálására is lehetőség van. A tartalmas és színes programkínálat tehát egész évben biztosított minderre pedig egy gyönyörű parasztporta kínál lehetőséget.

A kiszolgálóépületben modern, jól felszerelt konyha, kolbász és füstöltáru készítésre, valamint más élelmiszer előállítására kialakított helyiség és egy 25 fős étterem kapott helyet, melyet rusztikus bútorokkal, népi iparművészeti textíliákkal tettek a környezethez illő hangulatúvá.

A 2015-ben épült lakóépület jelenleg 5 szobával, 4 fürdőszobával kínál elszállásolási lehetőséget. A szobák padlófűtésesek, az étteremben pedig radiátorok és klíma biztosítja a kellemes hőmérsékletet, a melegvízről napkollektor gondoskodik.

Az udvaron gyönyörű fedett filagória kemence, grill sütő, bográcsozó és kiülő kapott helyet, mely jó időben a társaságok, családi összejövetelek kedvenc helyszíne.


Az udvarban 5 autó számára van parkolási lehetőség, a telken található fa épület pedig ízlés szerint akár mini wellnessrészlegként is hasznosítható egy szauna és dézsafürdő beszerelésével.

A jelenlegi tulajdonosok nyugdíjba vonulásuk miatt válnak meg az ingatlantól, elsősorban tehát falusi vendégházként szeretnék eladni, de ha valaki saját részre lakóingatlanként vásárolná meg, vagy csak részben adná ki, annak sincs akadálya, mivel az ingatlan lakóházként telekkönyvezett.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)