Legyen penthouse lakásod napozókerttel, negyedórára a belvárostól!

Akár már költözhetsz is! Hiszen 100%-os készültségben vannak annak a projektnek a kiváló ár-érték arányú lakásai, mely a belvárostól 15 percre épült, energiatakarékos, környezetbarát megoldásokkal.

Nem mindenki engedheti meg magának, hogy a belvárosban éljen, ugyanakkor nem kell messzire mennünk a belvárostól, hogy frekventált, mégis kedvező árfekvésű környéket találjunk. A VIII. kerületi Magdolna-negyed például ideális, ha olyan környéken keresünk lakást, ami nemrég kezdett el fejlődni, szépülni, ezért most még kedvező árú, de későbbiekben az ingatlanok értékének növekedésére lehet számítani.

A Magdolna-negyednek ráadásul a közlekedése is kiváló, hiszen az M2-es, M4-es metrók, valamint az 1-es, 4-es és 6-os villamosok vonala is érinti, illetve számtalan bevásárlási, szórakozási lehetőség és több felsőoktatási intézmény is megtalálható a közelben. A Magdolna-negyed szívében, a Teleki tér közelében, a Magdolna utca 38 alatt most készült el a Magdolna Ház környezetbarát, energiatakarékos lakásokkal, ahol a kiváló elhelyezkedésnek és a változatos méretű lakásoknak köszönhetően gyakorlatilag bármely korosztály ideális otthonra találhat.

Ezt jól mutatja az a tény is, hogy a lakások több, mint fele már elkelt, ezért érdemes sietni, hiszen az 1-2-3 gyermekes családok számára ideális lakásokra CSOK is igénybe vehető, ugyanakkor kisebb lakások is várják az első lakást kereső fiatalokat és a befektetőket. A családok számára külön jó hír, hogy a fejlesztő ingyenes hiteltanácsadást is nyújt, de ezt a szolgáltatást természetesen nemcsak ők, hanem bárki igénybe veheti, aki itt szeretne lakást vásárolni.

A Magdolna Ház összesen 6 szintes épületében a legtöbb lakás rendelkezik erkéllyel vagy terasszal, a 6. emeleten lévő penthouse jellegű lakásokhoz pedig nagy teraszok tartoznak, és ezekhez a lakásokhoz a beruházó privát, kizárólagos használatú napozókertet is biztosít.

A lakások ráadásul kifejezetten jó ár-érték aránnyal rendelkeznek, fűtésüket, hűtésüket hőszivattyús hűtő-fűtő rendszer is biztosítja és az első osztályú hőszigetelés, valamint a 3 rétegű üvegezéssel ellátott nyílászárók is gondoskodnak arról, hogy fenntartásuk gazdaságos legyen. A környéken gyakorlatilag nincs is másik olyan beruházás, ami ugyanezt a színvonalat ennyire kedvező áron tudná nyújtani.


A cikk megjelenését a Magdolna Ház fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

Hirtelen megszólalt Áder János

Hirtelen megszólalt Áder János

Érdekes témát vetett fel.

© 2024 (v2.202102)