Álomszép kerti konyhás házakat mutatunk

Ha már kertes házban lakunk, elengedhetetlen, hogy legyen legalább egy kis kerti sütögető, tűzrakóhely, bográcsozó vagy grillsütő az udvarunkon. Ennél már csak az a jobb, ha kerti konyhánk is van, még ha csak egy kemence van benne, vagy akkor is, ha tényleg olyan színvonalú konyhát építünk, mintha bent a házban lenne. Mai összeállításunkban a legszebb kültéri konyhával rendelkező házakat gyűjtöttük egy csokorba.

Hipermodern konyhával Aranyhegyen

Ennél az aranyhegyi luxus háznál komolyan odafigyeltek arra, hogy a külső tér ugyanolyan kényelmes, igényes bútorokkal legyen berendezve, mint a belső. A teraszon kényelmes kanapé kapott helyet, ehhez kapcsolódik az elektromos redőnnyel zárható kinti konyha, ami kompletten felszerelt és modern. Sokan egészen biztos, hogy bent a lakásukban is elfogadnák. Természetesen medence és jacuzzi is tartozik az ingatlanhoz.

Két generációs ház, hangulatos kinti konyhával Pécelen

Pécelen, a buszmegállóhoz közel, de csendes utcában áll ez a kétgenerációs családi ház, melynek 2 lakása tényleg teljesen elszeparált, az utcáról külön bejáraton megközelíthető.

A nagyobbik lakrészhez nagy terasz és egy fedett, rusztikus kültéri konyha is tartozik épített kemencével. A konyha és a terasz rendkívül hangulatos és a tetőn lévő bevilágító ablakoknak köszönhetően kellően világos is.

Hirdetés

Igazi Balaton-felvidéki ház Paloznakon

2003-ban épült, mégis híven őrzi a Balaton-felvidék építészeti stílusát ez a 3 generációs családi ház, mely udvarán medencével, hatalmas terasszal, rengeteg zöld felülettel és természetesen kerti konyhával is rendelkezik. A rusztikus kinti konyhában helyet kapott egy kemence, grillező és bográcsozó hely is.

Apartmanház 900 méterre a parttól, Siófokon

Siófok belvárosában, a Balaton partjától mindössze 900 méterre áll ez az apartmanház, mely akár 3 lakásos társasházzá is minősíthető. A 15 szobás 6 konyhával és 6 fürdőszobával rendelkező ingatlan tehát elsősorban befektetésnek ideális, kertjében fűthető medence és egy kültéri konyha is található grillezővel, bográcsozóval, kemencével, sörpadokkal, hintaágyakkal. Az ingatlan teljes berendezéssel együtt eladó.

Akár két generációnak is, Fonyódon

Fonyódon, a vízparttól 500 méterre áll ez a 2009-ben épült családi ház, mely alagsor + földszint + tetőtér elosztással rendelkezik. Földszintjén és tetőterében egy amerikai konyhás nappalival és 4 hálószobával rendelkező lakrész kapott helyet, alagsorában önálló, 3 szobás lakrész kerül kialakításra, így két generációnak is ideális. Az udvaron egy rusztikus konyha is helyet kapott többféle kemencével, mosogatóval.

Újítsa fel otthonát Raiffeisen Személyi Kölcsönből! Új ügyfélként jövedelemátutalás nélkül igényelheti. THM: 9,8%-15,4%. Ingatlanfedezet nélkül.

© 2021 (v2.202102)