Home office és nyaralás mediterrán hangulatú környezetben, Érden

Ma már az otthonunk kell, hogy betöltse a munkahely és a nyaraló szerepét is, méghozzá úgy, hogy ezek a funkciók jól elkülönüljenek. A munkahelyi problémák ne terheljék a családi életünket, szabadidőnkben, kikapcsolódás közben pedig ne érezzük úgy, mintha otthon lennénk, hanem mintha valóban nyaralnánk. Ehhez nem egy ház, hanem egy otthon kell, egy olyan otthon, amey valódi nyaralás életérzést nyújt, miközben biztosít egy teljesen elszeparált, nyugodt sarkot az otthoni munkavégzéshez. Érden találtunk egy olyan álomotthont, ahol mindez valósággá realizálódik.

Érden, a központ közelében, egy átmenőforgalomtól mentes zsákutcában áll a környék legexkluzívabb családi háza, hatalmas medencés kerttel és csodás panorámával. Hozzon bármit is az élet, itt megtalálja a nyugalmat a home-officehoz, a pihenést, feltöltődést munka után, vagy nyári estéken egy pohár borral a kertben, amikor a gyerekek már elaludtak, de baráti összejövetelek, családi rendezvények impozáns helyszíne is lehet ez az ingatlan. Nézze meg a képeket, hunyja be a szemét és képzelje el itt önmagát és a családját!

Na de térjünk vissza a részletekhez: A ház egy 1636 nm-es telken épült 2002-ben, tájolásánál kiemelten figyeltek arra, hogy a gyönyörű kilátás a lehető legnagyobb mértékben érvényesüljön. A gondozott kert olyan, mintha egy angol parkban járnánk, a növényzetnek köszönhetően  teljesen intim. Egy feszített víztükrű medence is található itt, mely közvetlen kapcsolatban áll a nappaliból nyíló hátsó terasszal.  

A 365 nm-es, 5 szobás családi ház építésénél kizárólag minőségi és impozáns anyagokat használtak, így még ma is teljesen újszerű állapotban van. Generációk otthonának tervezték, saját célra épült, így minden apró részletre figyeltek, különös tekintettel arra, hogy  mind stílusában, mind gépészetileg időtálló otthon szülessen. Az ingatlan elsősorban mediterrán, és minimalista stílusjegyeket képvisel, és tágas, világos terekkel rendelkezik.   

A házat, a telek egyedi adottságait kihasználva 3 szintesre építették, a kocsibejáróról közvetlenül az alagsorban elhelyezkedő, 30 nm-es, fűtött garázsba jutunk. Ezen a szinten találunk még egy 41 nm-es tárolót, egy mosókonyhát, egy kazánházat és egy 22 nm-es helyiséget, melyet jelenleg irodaként használnak, de közösségi helyiségnek, szauna, konditerem számára is kiváló lehet.

A földszinti főbejáratot egy kisebb teraszon keresztül lehet megközelíteni, ez a szint a vendégvárás, családi élet nyüzsgő színtere, itt találjuk a nappalit, az étkező-konyhát, egy hálószobát és egy fürdőszobát. A nappaliból és az étkezőből is megközelíthető a félig fedett terasz, mely akár nagy családi ebédeknek is helyet adhat. 

Az emeleten 3 hálószoba kapott helyet, a szülői háló saját fürdőszobával és gardróbbal, a másik két hálószoba saját gardróbbal rendelkezik, ezekből a szobákból egy közös erkélyre lehet kilépni. A szinten további egy fürdőszoba nyílik a közlekedőből. 

A ház kényelmi extrái, mint a medence, a gyönyörű kert biztosítják azt az érzést, mintha az ember nyaralni járna a saját otthonába, és segítenek átlendülni a dolgos hétköznapok monotóniáján. 

Az ingatlan Érd délkeleti, Dunához legközelebb eső részén helyezkedik el,  amely a város központjához is közel esik, így óvoda, iskola, orvosi rendelő és bevásárlási lehetőségek is egy karnyújtásnyira vannak.  A környék egyúttal a leghangulatosabb része is a településnek, itt található a Minaret és a Szapáry-kastélyrom, vagy például a Kálvária-hegy és a Kakukk-hegy is. 

Hirdetés

Nem elhanyagolható egy ingatlan értékállóságát is figyelembe véve, hogy Érd már évtizedek óta az agglomeráció legfelkapottabb, megyei jogú városa, Pest megye legnagyobb népességű települése.  Népszerűségét annak is köszönheti, hogy az M6-os és az M7-es autópálya is keresztül halad rajta, és Budapest mindössze 20-30 perc alatt elérhető innen. 

A cikk megjelenését az ingatlan hirdetője támogatta.

Újítsa fel otthonát Raiffeisen Személyi Kölcsönből! Új ügyfélként jövedelemátutalás nélkül igényelheti. THM: 9,8%-15,4%. Ingatlanfedezet nélkül.

© 2021 (v2.202102)