Ujjé, a Ligetben! Mesés otthonokat mutatunk a Városliget környékéről

Ha már nagyvárosban élünk, fontos szempont lehet, hogy legalább egy nagyobb zöld terület legyen otthonunk közelében. Budapest legnagyobb parkja, a Városliget, mai cikkünkben ennek környékéről hoztuk el a legszebb otthonokat.

Gyönyörűen felújított nagypolgári lakás a Diplomatanegyedben

A VI. kerület Ligethez legközelebb eső városrésze a Diplomatanegyed, innen hozzuk válogatásunk első lakását is, mely egy 50-es években épült, liftes ház első emeletén helyezkedik el. A nappali + 2 szobás lakás komplett, exkluzív felújítást kapott, 2 fürdőszobával is rendelkezik és egy erkély is tartozik hozzá.

Panorámás lakás a Városligetben

A Városliget azért természetesen a XIV. kerülethez tartozik, itt, az Ajtósi Dürer soron bukkantunk válogatásunk második darabjára, melynek ablakai a Ligetre panorámásak. A szépen felújított lakás egy szecessziós ház 3. emeletén helyezkedik el, nappali + 2 fürdőszobával és gardróbbal, valamint erkéllyel is rendelkezik.

Istvánmezőn, a Városliget sarkán

A Városligettel közvetlenül határos városrésze Zuglónak: Istvánmező. Innen, a Városliget sarkán álló házból mutatjuk válogatásunk harmadik lakását, mely Airbnb céllal top kategóriás felújítást kapott. Az erkélyes, Ligetre néző lakás persze saját célra is tökéletes lehet, egy hatalmas nappalival és egy szintén tágas hálószobával rendelkezik.

Konyhájának különlegessége, hogy két konyhaszigetet is találunk benne, a tágas, ablakos fürdőben pedig kád és zuhanyzó is helyet kapott.

Hirdetés

Szépen felújított lakás Lőportárdűlőn

A XIII. kerület is határos a Ligettel, így ha a közelében szeretnénk lakni, érdemes a Lőportárdűlőn hirdetett lakások között is szétnézni. Itt, nagyon jó ár-érték arányú lakásokat is találhatunk, mint amilyen ez a 44 nm-es, amerikai konyhás kislakás. A kétszobás ingatlant szépen felújították, erkély is tartozik hozzá, mely egy csendes parkra néz.

Galériás lakás Ligetvárosban

Még egy kerület van Budapesten, amely határos a Ligettel, ez pedig a VII. kerület. A kerület Városligethez legközelebb eső részét, épp ezért Ligetvárosnak is hívják, innen, az István utca felső részéről hoztuk válogatásunk utolsó lakását. A 2007-ben felújított lakás étkező-konyhával, nappalival és 2 hálószobával rendelkezik, 4,5 méteres belmagasságának köszönhetően szinte minden helyiségét galériázták. A konyhából nyílik egy saját használatú, 4-5 nm-es zárt terület, mely kiváló például bicikli tárolására.

Újítsa fel otthonát Raiffeisen Személyi Kölcsönből! Új ügyfélként jövedelemátutalás nélkül igényelheti. Kamat:7,95% THM:8,7%. Ingatlanfedezet nélkül.

© 2021 (v2.202102)