Befektetési lehetőség és új otthon egyben az ország egyik legnépszerűbb üdülőhelyén!

Hajdúszoboszlóról, az Alföld fürdővárosából hoztunk egy egyedülálló befektetési lehetőséget, azoknak, akik szívesen foglalkoznának turizmussal, egy olyan helyen, ahol mindig lesz igény minőségi szállásokra, vagyis az ország egyik legnépszerűbb üdülőhelyén. Mai cikkünkben nem csak egy jövedelmező befektetési lehetőséget mutatunk, hanem egyúttal egy szép új otthont is, méghozzá egy igényesen kialakított panzió formájában, ahol az apartmanok már állandó vendégkörrel rendelkeznek!

A Debrecentől mindössze 22 km-re fekvő várost mindenki gyógyfürdőjéről ismeri, mely igazi fürdőkomplexummá nőtte ki magát élményfürdővel, stranddal és aqua parkkal kiegészülve. A fürdő olyannyira népszerű, hogy Hajdúszoboszló évről évre rajta van a leglátogatottabb belföldi úticélok listáján az itt eltöltött vendégéjszakák száma alapján. Aki tehát turizmusba fektetne, itt biztos megélhetést talál, mutatunk is egy nagyszerű lehetőséget, ahol nem csak jövedelmező befektetési lehetőséget, de szép új otthont is kínálnak!

A fürdő szomszédságában található a 8 apartmannal és egy családi lakrésszel rendelkező igényes panzióépület, mely kialakításánál fogva nem csak jövedelmező befektetési lehetőséget kínál, hanem egyúttal kényelmes otthont is. A panzió már évek óta visszajáró, meglévő vendégkörrel rendelkezik, így új tulajdonosa azonnal ki tudja majd adni az apartmanokat.

A 817 négyzetméteres telken elhelyezkedő ingatlan földszintjén alakították ki a családi lakrészt, melyben előszoba, nappali, fürdőszoba, két szoba, konyha és télikert kapott helyet, valamint kisebb helyiségek, mint kamra, mosókonyha és gardróbszoba. Az épületben 8 apartman található, melyek egyenként saját fürdőszobával és saját konyhával rendelkeznek, illetve erkély is kapcsolódik hozzájuk, valamint egy közös téliesített nagy terasz. Az apartmanok klímával, redőnnyel és szúnyoghálóval is  fel vannak szerelve.

Az apartmanok egész évben kiadhatók, hiszen különálló wellness részleg is kialakításra került az épületben, ahol finn szauna, jakuzzi és merülő dézsa is helyet kapott, valamint van lehetőség további szolgáltatásokkal bővíteni pl. fitness szoba.

Az ingatlan hűtő-fűtő klímákkal felszerelt, illetve padló- és radiátoros fűtésrendszer biztosítja a meleget, melyek energiahatékony üzemeltetéséről és az alacsony fenntartási költségeiről a napelemek és napkollektorok gondoskodnak.

Az épületet rendezett, parkosított kert ölei körbe. A tulajdonos számára két  automata kapuval felszerelt garázs áll rendelkezésre, emellett a vendégek számára is külön parkolóhelyek vannak fenntartva.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Hivatalos: sose tudjuk meg, miért adott kegyelmet Novák Katalin

Hivatalos: sose tudjuk meg, miért adott kegyelmet Novák Katalin

A bíróság elutasította a keresetet abban a polgári perben, amelyben a felperes az úgynevezett kegyelmi ügy iratainak kiadását kérte - tudatta a Fővárosi Törvényszék közleményben pénteken.

Durva dolgokat látott Hadházy Ákos Pintér Sándor minisztériumában - beigazolódhatnak a félelmeink

Durva dolgokat látott Hadházy Ákos Pintér Sándor minisztériumában - beigazolódhatnak a félelmeink

Belenézhetett a képviselő a Kínával kötött, titkos szerződésekbe, és nagyon aggasztó dolgokat látott.

Csak a szokásos: kivonultak az oroszok, de sokáig tart eltakarítani a szemetüket

Csak a szokásos: kivonultak az oroszok, de sokáig tart eltakarítani a szemetüket

A Sberbank értékes ügyfelei és ingatlanai hamar gazdára találtak, az egyéb itt hagyott kacatoktól viszont nehéz megszabadulni. Csocsóasztal és fogas is van eladó.

Történelmi csúcsra nőtt a közintézmények tartozása

Történelmi csúcsra nőtt a közintézmények tartozása

A 134 milliárd forint tartozásból 129 milliárdot a Belügyminisztérium intézményei halmoztak fel.

© 2024 (v2.202102)