Indulhat a nyár! Költözz vízparti, balatoni apartmanodba most!

Új építésű, berendezett, vízparti lakás a Balatonnál, ahová már holnap lehet költözni? Természetesen létezik! Egy év alatt felépült, kiváló minőségű, első osztályú bútorokkal rendezték be, közvetlenül kapcsolatos a szabadstranddal és panorámás is! Mai cikkünkben Balatonlellére látogatunk.

Balatonlelle a déli part egyik legszebb fekvésű települése, hiszen vele szemben épp az északi part Badacsony és Zánka közötti részét láthatjuk, ahol tanúhegyek vonulataira nyílik a panoráma, ráadásul a település az M7-es autópályának köszönhetően Budapestről mindössze másfél óra alatt elérhető.

Itt a part mellett, az egykori SZOT üdülő helyén készült el most a Napfény Resort Balatonlelle, mely elvehetetlen panorámájával és minőségi bútorokkal berendezett apartmanjaival páratlan lehetőséget kínál kikapcsolódásra vagy akár állandó lakás céljára egyaránt.

A beruházás a központ közelében, vasútállomáshoz, kikötőhöz, bevásárlási lehetőségekhez, éttermekhez, cukrászdákhoz és egyéb szolgáltatásokhoz közel helyezkedik el, ugyanakkor közvetlen kapcsolattal rendelkezik a szabadstrandhoz is.

A projekt egyik különlegessége, hogy mindössze egy év alatt készült el, ami köszönhető annak is, hogy a fejlesztés és a kivitelezés is egy cég kezében volt, és annak is, hogy az építés során csúcstechnológiát egyedülálló, betonacél hálós szerkezetépítést alkalmaztak, ami a minőségre is garancia. Másik különlegessége a prémium kategóriás berendezés, amit a nemzetközileg is elismert LIMA Architecture & Interior Design tervezett.

Az 50 lakásos társasház két épületrészből áll, melyek közül az egyik földszint plusz hét emelet magas, így Balatonlelle legmagasabb épülete, a másik földszint plusz két szintes. Természetesen mindkét épületrészből élvezhető a Balatonra nyíló örökpanoráma, amit a teraszok pontmegfogott üvegkorlátai tesznek teljessé.

A lakások változatos méretűek és elosztásúak, és még a legkisebb, 48 nm-es, 2 szobás lakások is rendelkeznek terasszal, a legnagyobb, akár 288 nm-es penthouse lakásokhoz pedig hatalmas teraszok kapcsolódnak. Bár a társasház közvetlen kapcsolódik a szabadstrandhoz, az udvaron egy medence is a lakók kényelmét szolgálja, és a beruházáshoz 50 férőhelyes parkoló is épült.


A lakások a korszerű építési technológiának és gépészetnek köszönhetően közel nulla energiaigényűek, már megkapták a használatbavételi engedélyt is, így akár egy bőrönddel azonnal költözhetőek.

A cikk megjelenését a Napfény Resort Balatonlelle fejlesztője támogatta.


© 2021 (v2.202102)