Ilyen egy hatalmas területű családi ház Budapest agglomerációjában

Egyre többen keresnek kertes házakat Budapest agglomerációjában. Veresegyház egy csodaszép város, mely nem csak a fővárosból, de Gödöllő és Vác felől is könnyen megközelíthető. Itt mutatunk most egy újszerű, hatalmas földterülettel rendelkező családi házat.

Veresegyháztól a főváros vonattal könnyen elérhető, Gödöllő pedig mindössze 10 kilométerre van. A megvételre kínált ingatlan infrastrukturálisan kitűnően ellátott környezetben, mégis egy nagyon csendes helyen helyezkedik el.

A 320 négyzetméteres házat 2004-ben építették a jelenlegi tulajdonosok, és 1500 négyzetméteres telekterülettel rendelkezik. Az ingatlan adta lehetőségek miatt akár több generáció is kényelmesen használhatja, de nagyobb helyigényű vállalkozásnak is tökéletes otthonként szolgálhat. A 2 emeletes épületben összesen 7 teljes és 4 félszoba található.

A földszint 160 négyzetméterén 3 szoba, előszoba, nappali+étkező, konyha, kamra, 2 fürdőszoba toalettel ellátva, valamint egy gardrób helyezkedik el. Emellett itt található még egy háztartási helyiség, ahova egy gázkazánt és egy 800 literes indirekt meleg víztartályt szereltek be. Továbbá egy 36 négyzetméteres dupla garázs is tartozik a házhoz, melyen kívül még két autó számára megfelelő nagyságú tégla- és könnyűszerkezetű garázsok lettek kiépítve. A családi ház emeletén 6 szoba, nappali, közlekedő tér, gardrób, fürdőszoba toalettel, külön toalett és egy fedett terasz van.

A 38 cm-es vastag falakra pedig 10 cm-es hőszigetelő réteg került. A gázkazán mellett a fűtést két alternatív lehetőség is segíti, ugyanis egy vegyes tüzelésű kazán és egy 10 Kwh-os napelem is beszerelésre kerül az eladást megelőzően.

Az épület mellett azonban említésre méltó annak hatalmas zöldterülete is. Ráadásul ezt gazdaságosan lehet zölden tartani, ugyanis a portán egy ásott kút is található, amelyre automata öntöző rendszer került telepítésre. A kerítés mentén belülről 140 darab magas tuja lett ültetve, ami a teljes magánszféra megtartásában segít. Jó állapotú kennel és hozzátartozó elkerített terület is kialakításra került a házi állatok számára.

Ezek mellett kiépített riasztórendszer gondoskodik a biztonságról és alumínium redőnyök találhatók minden ablakon. A teleknek egy igen különleges adottsága is van, hiszen az 1500 négyzetméteres terület két külön helyrajzi számon szerepel, ezért ha Ön nagynak találja, akkor akár a felét külön értékesítheti is.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Miskolc állami kézbe adja a vízszolgáltatást és annak felelősségét

Miskolc állami kézbe adja a vízszolgáltatást és annak felelősségét

Miskolc átadja a víziközmű-közszolgáltatáshoz kapcsolódó ellátási felelősséget és vagyoni elemeket az államnak.

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Érdemes lehet akár más megtakarítási formából is átcsoportosítani az év végén.

Jön a Kormányinfó: mutatjuk a legfontosabb bejelentéseket, percről percre!

Jön a Kormányinfó: mutatjuk a legfontosabb bejelentéseket, percről percre!

Több hetes kihagyás után tér vissza a Kormányinfó, a szokásos csapat, Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra vezetésével.

Varga Mihály szerint még fehérebb lesz a gazdaság

Varga Mihály szerint még fehérebb lesz a gazdaság

Az adóhatóság sikeres, teljesítette a megújulás, szemléletváltás feladatát - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter csütörtökön, szakmai konferencián Budapesten.

© 2023 (v2.202102)