Budai panoráma, jó levegő, nagy telek! – Mi kell még?

Ha Budán, jó levegőn, nagy telken, egy panorámás otthonban élhetünk, már nagyon szerencsésnek érezhetjük magunkat, de ha most elmondjuk, hogy találtunk egy ingatlant, ami mindezen feltételeknek megfelel, sőt mindenhez közel van és még egy nagyon sokféleképpen kihasználható ház is áll rajta? Igen, létezik ilyen!

A Szépvölgyi út a Dunától indul és hosszan kanyarog a II. és a III. kerületek határán a budai hegyek felé. Útközben érinti a Mátyáshegyet, ezen a szakaszán bukkantunk egy villa jellegű épületre, melynek ablakaiból egyenesen a Mátyáshegy fenyőerdeire látni. A ház egy több, mint 1000 nm-es telken áll, ami ezen a környéken, tekintve, hogy itt már azért elég közel van a központ, igazán különlegesnek számít, a legtöbb telek maximum fele ekkora.

Innen könnyen megközelíthető a Margit híd vagy az Árpád híd, gyorsan Buda vagy akár Pest központjában lehetünk. Ugyanakkor a környéken is sok szolgáltatás, iskolák, éttermek, cukrászdák, bevásárlási lehetőségek megtalálhatók, és természetesen a közvetlen közelben van a zöldövezet, több turistaútról indulhatunk nagy kirándulásokra, mindössze néhány percre a háztól. Az ingatlan tehát ideális családi otthon lehet, de iroda, vállalkozás számára is tökéletes az elhelyezkedése.

Az épület félszuterén, földszint és tetőtér elrendezésű, jelenleg csak a földszinti részen van lakótér kialakítva, ez 104 nm-es, épp kényelmes egy család számára. Ide egy beépített, körben ablakos, világos teraszról juthatunk be, innen léphetünk a konyha-étkezőbe, ahonnan egy hálószoba, fürdőszoba, külön mellékhelyiség, mosókonyha és a nappali nyílik. A nappaliból juthatunk tovább a másik hálószobába.

A lakótér a félszuterén és a tetőtér beépítésével 250 nm-esre bővíthető, így akár már több generáció részére is alkalmas lehet, a tetőtérből egy terasz is nyílik. Az építésügyi szabályok lehetővé teszik, hogy átépítéssel akár 300 nm, maximum 5 m-es homlokfallal pedig 400 nm legyen a maximális lakótér, így az ingatlan nagyon sokféleképpen kihasználható. Iroda, vállalkozás, cégközpont, vagy a lakótér kibővítésével otthon + saját vállalkozás is helyet kaphat benne. Itt tényleg van elegendő hely home office-hoz és tanuláshoz, a hatalmas zöld kert pedig a pihenés helye és a gyerekek birodalma lehet.


A családi ház néhány éve teljes belső felújításon esett át, cserélték az összes vezetéket, a nyílászárókat, valamint a burkolatokat, járólapokat, és a szobákban a parkettát is felújították. Egy külső homlokzati felújítással egy igazán impozáns otthon vagy iroda varázsolható az ingatlanból.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ezt az adatot sem fogja kiplakátolni Rogán Antal

Ezt az adatot sem fogja kiplakátolni Rogán Antal

Az előzetes adatok szerint márciusban 6413 gyermek született, és 10 524 ember halt meg; 2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent - tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken az MTI-t.

Egyre súlyosabb a munkanélküliség Magyarországon

Egyre súlyosabb a munkanélküliség Magyarországon

4 millió 746 ezer fő volt a foglalkoztatottak száma, a munkanélküliségi ráta 4,4 százalék.

Az oroszok nem ijedtek meg az amerikai rakétáktól

Az oroszok nem ijedtek meg az amerikai rakétáktól

Lemondott egy korrupt ukrán miniszter. Háborús hírek.

Megvette a Mol Jellinekéktől a Waberer's 15 százalékát

Megvette a Mol Jellinekéktől a Waberer's 15 százalékát

Stratégiai együttműködési megállapodást is kötöttek.

© 2024 (v2.202102)