Új építésű lakóparkok, melyekben mindenki megtalálhatja jövőbeni otthonát

Mai válogatásunkban olyan új építésű lakóparkokat gyűjtöttünk össze, amelyek diákoknak, fiatal pároknak és családoknak is egyaránt ideálisak lehetnek. Mindegyik épület olyan kitűnő megközelíthetőségű helyen fekszik, ami mindenki számára kényelmes.

Az Arsenal Sarokház kiváló helyen helyezkedik el, hiszen Újpest-Központban, az Árpád út – Erzsébet utca – Munkásotthon utca által határolt területen épült. Az M3-as metró és a 12-14-es villamos 3 perc sétatávolságra, a buszmegállók pedig a ház 50 méteres körzetében találhatók.

A 7 emeletes sarokház 61 lakást foglal magába, melyek lifttel is elérhetők. A fűtést és a meleg víz ellátást távfűtés adja, amely a gázüzemű kazánokkal szemben nagyságrendekkel biztonságosabb és olcsóbb is. A közelben óvoda, iskola, éttermek, kávézók és élelmiszerboltok is találhatók. Tökéletes választás mindazoknak, akik frekventált részen keresnek modern, új otthont, megfizethető áron.

A BRSS106 társasház a belváros szívében, a folyamatosan megújuló és egyre nagyobb presztízsű VIII. kerületben található. A ház a Corvin negyed szélén magas műszaki színvonalú lakásokat kínál rendezett környezetben a belvárosi pezsgés szerelmesei számára. A 44 változatos alaprajzú, 1, 2 és 3 szobás lakásokkal rendelkező ház a Baross utcában épült, és parkosított kerttel rendelkezik.

Itt megtalálhatják az új otthonukat az első lakásukat kereső fiatalok és családok egyaránt, de azok számára is tökéletes, akik befektetésnek keresnek lakást. A magas színvonalú, modern hőszivattyús fűtés- és hűtésrendszerrel, valamint igényes gépészettel felszerelt lakások minden mai elvárásnak megfelelnek. Az ingatlan mellé megvásárolható a pinceszinten elhelyezkedő garázshely és tároló is.

Több kiváló oktatási intézmény is megfelelő közelségben van, mindössze néhány perc sétára pedig több neves egyetemi kar és a Nokia új irodaháza is elérhető. Nagyszerű közlekedési lehetőségek vannak, ugyanis pár percnyire van az M2 és M4 metró, a 4-6-os villamos is könnyen elérhető, valamint a háztól néhány méterre van a 9-es és 909-es busz is, de a 83-as trolimegállóhoz se kell sokat gyalogolni.

A könnyű megközelíthetősége mellett említésre méltó az elhelyezkedése is, mivel a közvetlen környezetében óvodák, iskolák, üzletek, éttermek és kávézók is megtalálhatók. A közeli Corvin sétányon fitneszterem, bevásárlóközpont és mozi is várja Önt. A kerületben kiépítésre került az ország legnagyobb és legmodernebb térfigyelő kamerahálózata, amely folyamatosan bővül. Ennek köszönhetően a ház közvetlen közelében is több kamera vigyázza a lakók biztonságát.

A Bicskén található Gesztenyés Lakókert öt lakótömböt magába foglaló beruházás, mely négy 17 és egy 14 lakásos társasházi épületből áll. Az ingatlan több, mint 1 hektáros területe lehetővé teszi, hogy az épületek egymástól élhető távolságban legyenek. Mindegyik épülettömb személyfelvonóval ellátott, valamint pince, földszint, 2 emelet és tetőtér alkotja őket. A pince szintet a belső lépcsőn és külső rámpán keresztül, az emeleti szinteket pedig lifttel és a központi lépcsőházon keresztül lehet megközelíteni.

A lakások változó alapterületűek, ezáltal mindenki megtalálhatja a számára legideálisabb méretet és elrendezést. A tetőtér kivételével az egymás feletti szintek mind azonos elrendezést kaptak. A tetőtérben két nagyobb méretű lakás kapott helyett tetőterasszal ellátva. Továbbá mindegyik lakás rendelkezik erkéllyel, melyek mérete lakásonként eltérő. Az ingatlanokhoz egy körülkerített területen elhelyezkedő felszíni parkoló, valamint egy pinceszinti tároló is tartozik.

A Magdolna Ház egy környezetbarát, alacsony fenntartási költségű lakásokat magába foglaló épület a VIII. kerület gyorsan fejlődő negyedében. Fő szempont volt az épület tervezésénél, hogy jó elosztású és világos belső terek jöjjenek létre, mivel így modern lakóterek valósulnak meg, ezzel a mai elvárásoknak maximálisan eleget téve. Emellett fontos célkitűzés volt, hogy élhető lakások elérhető áron kapjanak benne helyet.


Az épület a Lujza utca és a Magdolna utca sarkán, a Teleki térnél található. A környezetében számos tömegközlekedési lehetőség van. 10 perc távolságon belül elérhető az M2 és M4 metró, valamint néhány méterre helyezkedik el a belvárosba tartó 99-es busz megállója is. A mindennapos bevásárlást a Teleki téri Piacon és a közelben fekvő éjjel-nappal nyitva tartó boltokban megejtheti.

Emellett pár lépésre található benzinkút, patika, éttermek és kávézók is. A közelben lévő oktatási létesítmények miatt akár diákoknak is tökéletes választás, hiszen többek közt olyan felsőoktatási intézmények épületei találhatók a környéken, mint az Eötvös Loránd Tudományegyetem, Semmelweis Egyetem és az Óbudai Egyetem. Továbbá családok, befektetők és a belvárosi nyüzsgést kedvelők számára is kiváló választás.

A társasházban különböző méretű és elosztású, 41 négyzetmétertől induló, 2-4 szobás, erkéllyel rendelkező lakások kaptak helyet. Ezekhez a pinceszinten elhelyezkedő autóbeálló is tartozik, mely opcionálisan megvásárolható.

A VABA Apartments a XI. kerületben található beruházás, mely Dél-Buda legdinamikusabban fejlődő és legnépszerűbb városrészén, kiváló infrastrukturális és közlekedési ellátottsággal rendelkező helyén épült. A Bikás-park közvetlen szomszédságában, a kerület közkedvelt zöld területén elhelyezkedő ingatlan építési munkálatai 2019 harmadik negyedévében kezdődtek el.

Az Etele térhez és a Kelenföldi pályaudvarhoz való közelségének köszönhetően az ingatlan a külvárosokból és a belvárosból is könnyen megközelíthető. Az M4 metró, az 1-es villamos és a 7-es busz is pár perc sétával könnyen elérhető. A szomszédban fekvő Bikás-park pedig kitűnő sportolási, szórakozási és kikapcsolódási lehetőségeket biztosít. A közelben szolgáltatások széles skálája áll a rendelkezésére.

Az épületegyüttes 3 toronyban magasodik ki, melyekben a 2. emelettől a 9. emeletig összesen 168 lakás található. Ezek átlagos területe körülbelül 62 négyzetméter. Emellett a földszinten és az első emeleten rendelkezésre állnak bérelhető területek, melyek irodáknak és lakásoknak egyaránt használhatók.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Harc a legádázabb betegségek ellen: milliók életét mentették meg ezek a vakcinák

Harc a legádázabb betegségek ellen: milliók életét mentették meg ezek a vakcinák

Világszerte több mint 150 millió ember életét menthették meg a különféle védőoltások az elmúlt ötven évben. 

Nem várt lépésre szánta el magát a DK

Nem várt lépésre szánta el magát a DK

A párt egy közleményt adott ki azzal kapcsolatban, hogy a Fidesz és a Tisza Párt listájának második, harmadik, negyedik és ötödik helyezettjét hívják vitára.

Titkolja a Pénzügyminisztérium a nyugdíjreform részleteit

Titkolja a Pénzügyminisztérium a nyugdíjreform részleteit

Mi a helyzet a kormány által bevállalt nyugdíjreformmal?

David Pressmann: "A magyar kormány Putyin propagandaszövegét ismételgeti"

David Pressmann: "A magyar kormány Putyin propagandaszövegét ismételgeti"

Az USA magyarországi nagykövete egy arizóniai rendezvényen fejtette ki álláspontját a magyar kormány oroszbarátságáról.

© 2024 (v2.202102)