Elbűvölő családi ház a Körösök ölelésében, Gyomaendrődön!

Mai cikkünkben a Hármas-Körös partján fekvő kicsi, de annál népszerűbb fürdőtelepülésről, Gyomaendrődről hoztunk egy bájos családi házat. A város természeti környezetéből adódóan kedvelt úticélja a horgászoknak, a vízisport szerelmeseinek, valamint a gyógyulni vágyóknak, ez utóbbira ugyanis a város szívében fekvő gyógyfürdő kínál lehetőséget. Gyomaendrőd viszont nem csak egy nyaralás alkalmával jó választás, fekvése és hangulata miatt tökéletes otthona lehet a nyugalmat kereső családoknak is. Innen, Gyomaendrőd kertvárosából mutatunk ma egy elbűvölő családi házat!

Gyomaendrőd tehát, ahogy a bevezetőben is említettük turisztikai szempontból is kiemelt város, így aki ilyen jellegű vállalkozást indítana, azonban nem tud vagy nem akar több tíz, vagy akár százmilliót beleölni egy ingatlanba, esetleg saját részre keres megfizethető árú nyaralót itt mindenképpen jól jár. Elérhető árú, ugyanakkor igényes és állandó lakhatásra is kényelmes családi otthont találtunk a város csendes, kertvárosias részén. A hatalmas 3300 négyzetméteres parkosított telken elhelyezkedő családi ház maga a béke szigete.

További fotókért kattints a képre!

A 190 négyzetméteres családi házat tulajdonosai teljeskörűen felújították, amely során új műanyag nyílászárókat és redőnyöket szereltek be, valamint külső hőszigetelés került az ingatlanra, továbbá kicserélték az elektromos hálózatot és a ház egésze új hidegburkolatokat és padlót kapott.

További fotókért kattints a képre!

A ház jelenlegi kialakítása szerint három szobával, sarokkádas fürdőszobával és konyhával rendelkezik, valamint kapcsolódik hozzá két nagyméretű fedett terasz, mely jóidőben a családi és baráti összejövetelek tökéletes helyszínéül szolgál. A konyhába egyedi konyhabútor került, mely beépített villanysütővel, kerámialapos főzőlappal és beépített hűtőszekrénnyel rendelkezik, valamint egy mutatós bárpultrészt is kialakítottak. A nappali éke a hangulatos kandalló és a bárpult, ahol szintén helyet foglalhatnak a vendégek.

További fotókért kattints a képre!

A családi ház kellemes hőmérsékletéről modern és energiatakarékos Gree inverteres klímák gondoskodnak. Az ingatlanhoz tartozik egy nagyméretű beépített garázs-műhely rész is, valamint a telken is van lehetőség két autó számára parkolni.  A házat körülölelő parkosított telek telis-tele van virágokkal, díszfákkal és gyümölcsfákkal, melyek öntözésére egy ásott díszkút kínál lehetőséget, mely alkalmas a már előkészített dísztó feltöltésére is.


A kertben továbbá egy játszótér és egy jelenleg tárolónak használt kis melléképület és egy nagyméretű kutyakennel is helyet kapott.

 

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mennyit ártanak a háborúk a magyar energiapiacnak?

Mennyit ártanak a háborúk a magyar energiapiacnak?

A nemzetközi geopolitikai folyamatok az energiapiacra is komoly hatást gyakoroltak az elmúlt években. Miként reagált és készül ezekre a magyar piac.

Bál nincs, béke talán lesz az Operaházban

Bál nincs, béke talán lesz az Operaházban

Aláírták a dalszínház új kollektív szerződését.

„Sosem voltunk mi ellenségek” – mondja Orbán Viktorról a volt baloldali miniszterelnök (videó)

„Sosem voltunk mi ellenségek” – mondja Orbán Viktorról a volt baloldali miniszterelnök (videó)

„Előfordul, hogy néha beszélünk” – válaszolta Medgyessy Péter arra a kérdésünkre, hogy mikor beszélt utoljára Orbán Viktor miniszterelnökkel.

© 2024 (v2.202102)