Már a nemzetközi sajtó is tőlünk hangos!

Illetve attól a fejlesztéstől, amit az Ingatlantájoló júniusban végrehajtott, hiszen a hirdetések jobb pozíciójáért való licitálási lehetőség Európában is ritka, Magyarországon pedig egyedülálló, hiszen ilyen komplexitású licit rendszert senki nem nyújt.

Új fejlesztésünkre felfigyelt az online hirdetési piacra szakosodott AIM Group is, aki a   klasszikus és különböző tematikákra fókuszáló – például állás-, autó, ingatlan –   hirdetési portálokról gyűjt információkat a piaci szereplőknek, a világ majdnem összes országából.

A listing piacról nemzetközi szinten a legteljeskörűbb információkkal rendelkező cég cikkében megállapítja, hogy  az Ingatlantájoló.hu és az Otthontérkép.hu a látogatók számát tekintve, az egyik legnépszerűbb ingatlanhirdetési portál Magyarországon.

A cikkben arról írtak, hogy a Mapsolutions Zrt. júniusban vezette be új, egyedülálló licitrendszerét az Ingatlantájoló oldalon, ami így lehetővé teszi, hogy ingatlanirodák és magánszemélyek is a lehető legjobb pozíciót érjék el a találati listában, amennyiben ezekre a pozíciókra licitálnak.

Mint arról már mi is hírt adtunk, a jobb pozícióért kreditekkel lehet licitálni, amiket nagyon egyszerűen, bankkártyával lehet megvásárolni, és amelyek a fizetés után rögtön jóvá is íródnak kreditegyenlegünkön. Az új licitrendszer egy sokkal igazságosabb kiemelési rendszer, ahol a kisebb hirdetők is ugyanolyan eséllyel indulnak, mint a nagy ingatlanirodák, és egyedül a saját stratégiánkon és kreditegyenlegünkön múlik, hogy a hirdetésünket a lehető legjobb pozícióban helyezzük el.

© 2021 (v2.202102)