Páratlan panoráma és zöldövezet: ismerje meg ezt a budai hegyvidéki álomotthont

A budai hegyvidék remek lehetőségeket tartogat, ezért nem is csoda, hogy sokan keresnek a XII. kerületben olyan lakásokat, amelyek csodás panorámával rendelkeznek. Most egy vadonatúj beruházást mutatunk a kerület szívében fekvő Diana közből, amelynek nem csak a kilátása, hanem a minőségi kivitelezése és a zöldövezet közelsége is páratlan.

A Diana Társasház több szempontból is rendkívül jó elhelyezkedésű ingatlan. A 110-es, 112-es, 21-es és 21A-s busz megállóhelye mindössze 5 perc sétára található, de a belváros autóval is könnyen, akár 15 perc alatt elérhető. Az M1-es, M0-ás és M7-es autópálya pedig szintén nagyjából negyed órányi autóútra van. A Normafa is közel helyezkedik el, ami igen népszerű kirándulóhely, valamint könnyed kikapcsolódást kínál mindenkinek. A téli hónapokban pedig a szánkózók és síelők szerelmesei vehetik birtokukba.

Az épület kiváló lokációjú, hiszen az Istenhegyi út szomszédságában található a Diana közben, a zsákutca végén, erdős területtel határolva. Ezen tulajdonságai rendkívüli intimitást nyújtanak a tulajdonosai számára. Az épület a Budai hegyvidéken való fekvésének köszönhetően a fővárosra néző, csodás panorámával rendelkezik. A páratlan kilátásban a lakások szinte összes helyiségéből gyönyörködhet.

Az épület egy hatalmas, 2248 négyzetméteres telken épül. A Diana projekt háromszintes épületben kínál öt luxuslakást a minőségi életstílus kedvelőinek. A 2-4 szobás lakásokhoz hatalmas méretű teraszok és privát kertek társulnak. Az társasházhoz 10 darab parkoló is épül, melyek a lakásokhoz megvásárolhatóak. A lakásokhoz egy 8 fős elektromos személyfelvonó vezet. Bár a társasház a hegyoldalba épül, igazán egyedi megoldásokkal a földszinti és az emeleti lakások is vízszintes kertkapcsolatot kapnak, a penthouse lakáshoz pedig zöldtető tartozik.

Az ingatlan mellett csodás erdős terület helyezkedik el, ami meghitt és nyugodt hangulatot teremt, valamint csendes utcává varázsolja a Diana közt, miközben a nyüzsgő belvárosra nyílik kilátása. Az erdő közelségének még egy pompás pozitívuma, hogy mindig biztosított a jó minőségű, szmogtól mentes levegő.

Az idei harmadik negyedévben átadásra kerülő Diana Társasház rendkívüli minőségi kivitelezéssel készül. Az épület hűtéséről és fűtéséről korszerű, hőszivattyús mennyezeti hűtő-fűtő rendszer gondoskodik, a vizes helyiségekben kiegészítő padlófűtéssel. A külső nyílászárók az egyik legigényesebb, úgynevezett alumínium profil rendszerből készülnek, háromrétegű üvegezéssel, a külső oldalon fakó fóliabevonattal, melynek így nagyszerű hővédő hatása van. Az épület fő homlokzatai pedig egyedi, a nyílászárók megjelenésével harmonizáló, fakó arany és szürke szálcement burkolatot kapnak, mely egyedi megjelenést biztosít az épületnek.

A társasház lokációja és minőségi kivitelezése miatt mindenki számára megadhatja az áhított álomotthont. A csendes zöld környezet és a festői panoráma pedig nyugodt környezetet nyújt az itt lakók számára.

A cikk megjelenését a Diana Társasház fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Szijjártó Péter is értékelte a horvát választást

Szijjártó Péter is értékelte a horvát választást

A külgazdasági és külügyminiszter örül a magyar sikernek.

Ukrajna a Krímben lendült támadásba

Ukrajna a Krímben lendült támadásba

Ezek történtek csütörtök reggelig az orosz–ukrán háborúban.

Arra ébredtünk, hogy Orbán Viktor átírta a költségvetést

Arra ébredtünk, hogy Orbán Viktor átírta a költségvetést

Többet szánnak egészségügyre és nemzetpolitikára is.

© 2024 (v2.202102)