Megfizethető családi otthon a Velencei-tó partján!

Annál jobbat nehezen tudunk elképzelni, minthogy valamelyik nagy tavunk partján éljük a mindennapokat, főleg így nyáron, mikor mindenki a vízpartra vágyik. A Balaton árai szinte megfizethetetlenek, másik kedvelt célpontunk azonban, a Velencei-tó nem csak mérsékeltebb ingatlanárakat, hanem jobb ingázásai lehetőséget is kínál. Gárdony központi részén, új építésű lakónegyedben találtunk egy megfizethető árú újszerű otthont, ami tökéletes annak, aki a Velencei-tó valamely szép települését választaná otthonául!

Az autópályának és Székesfehérvár közelségének köszönhetően egyre többen döntenek úgy, hogy a tóparton, nyugodt környezetben élnék a mindennapjaikat és innen járnak be dolgozni a fővárosba vagy a megyeszékhelyre.

Gárdony központjából hoztunk ma egy szép ikerházat, mely mindössze pár perc sétára található a település oktatási intézményeitől, sőt szolgáltató egységek és néhány bolt is található a közelben, emellett a tömegközlekedéssel közlekedők is kivételesen jó helyzetben vannak errefelé, ugyanis a vasútállomás és a buszmegálló is rövid sétával megközelíthető.

A 71 négyzetméteres ingatlanba lépve előszoba fogad bennünket innen egyenesen átsétálhatunk az amerikai konyhás nappaliba, mely a ház központja, innen nyílik további három szoba, a fürdőszoba valamint a háztartási helyiségek és a konyhához kapcsolódóan egy kamra.  A tetőtérben egy 50 négyzetméteres tárolóhelyiség került kialakításra, emellett a házhoz kapcsolódó 15 négyzetméteres terasz nagyszerű lehetőséget kínál nyáron a családi vagy baráti összejövetelekre, vagy egy kis kikapcsolódásra a friss levegőn.

Az udvar egy része, 100 négyzetméter területe füvesítésen esett át, amit a gyermekes családok könnyedén hasznosíthatnak, már egy kisebb játszótér is kialakítására került. A kertben automata öntözőrendszer áll rendelkezésre, így kényelmesen és rengeteg időt megspórolva alakíthatunk ki veteményest, vagy egy kis konyhakertet. A kert fennmaradó része térköves burkolatot kapott, ezen három gépjármű parkoltatására alkalmas kocsibeálló került kialakításra, továbbá egy öt négyzetméteres kerti tároló is megtalálható a telken.


A családi ház 2010-ben épült, a közelmúltban pedig teljeskörű felújításon és modernizáláson esett át, ennek keretében pedig új burkolatok, nyílászárók kerültek beépítésre, valamint kicserélték a vezetékeket, valamint hőszigetelték az ingatlant.

A háztól a tópart kényelmes sétával megközelíthető, tökéletes választás tehát azoknak, akik vízparton, csendes környezetben élnék mindennapjaikat, a családoknak remek lehetőséget kínál, hogy biztonságos, nyugodt környezetben neveljék fel gyermekeiket.

 

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Miskolc állami kézbe adja a vízszolgáltatást és annak felelősségét

Miskolc állami kézbe adja a vízszolgáltatást és annak felelősségét

Miskolc átadja a víziközmű-közszolgáltatáshoz kapcsolódó ellátási felelősséget és vagyoni elemeket az államnak.

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Érdemes lehet akár más megtakarítási formából is átcsoportosítani az év végén.

Csütörtöki Kormányinfó: ezek voltak a legfontosabb bejelentések, percről percre

Csütörtöki Kormányinfó: ezek voltak a legfontosabb bejelentések, percről percre

Több hetes kihagyás után tér vissza a Kormányinfó, a szokásos csapat, Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra vezetésével.

Varga Mihály szerint még fehérebb lesz a gazdaság

Varga Mihály szerint még fehérebb lesz a gazdaság

Az adóhatóság sikeres, teljesítette a megújulás, szemléletváltás feladatát - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter csütörtökön, szakmai konferencián Budapesten.

© 2023 (v2.202102)