Panorámás, tengerparti álomotthon egy mesebeli horvát településen

Horvátország a magyarok körében is igen népszerű üdülési célpont. A mediterrán éghajlata, forró hangulata és a tenger lágy hullámai rögtön megigézik az ott tartózkodókat, és sokan azt kívánják, bár ilyen csodás helyen élhetnének. Mai cikkünkben egy mesés horvát településen mutatunk be egy tágas ingatlant, mely nyaralónak, állandó lakhelynek és befektetésnek is tökéletes.

A családi ház egy festői hangulatú halászfaluban, Molunatban található, amely az ország legdélibb tengerparti települése, ezáltal melegebb is az északibb elhelyezkedésű városoknál. Molunat rendkívül szép helyen, egy öböl köré épült, mely központi részén helyezkedik el maga az ingatlan. Mindössze néhány percnyi autóútra fekszik Montenegrótól, ami szintén gyönyörű, egyre felkapottabb úticél a nyaralók körében. A falu 19 kilométerre fekszik a dubrovniki repülőtértől és körülbelül 39 kilométerre a város központjától. A magyar határ pedig körülbelül 8 óra alatt érhető el.

A házban összesen 10 szoba, konyha és fürdő található. A három szinten 5 különálló apartman került kialakításra, amelyek saját konyhával és fürdőszobával rendelkeznek. Ennek köszönhetően befektetésnek is kiváló, mivel ezek a lakrészek kiadhatók turisták számára. Továbbá saját, két állású garázs is tartozik a megvételre kínált ingatlanhoz.

A családi ház 1987-ben épült, majd 2011-ben átesett egy átfogó renováláson. Ennek alkalmával műanyag nyílászárók és új hidegburkolatok kerültek beépítésre, valamint a tetőszerkezet is megújult. Az ingatlan tehermentes, rendezett papírokkal és építési engedéllyel rendelkezik.

A varázslatos faluban egyetlen nagy szálloda sincs, illetve olyan nagy létesítmény sem található itt, ami szennyezné a vizet. Ezáltal a tenger ezen a szakaszon kristálytiszta, amit teljesen ingyen élvezhet, hiszen fizetős strand sincs a településen. Csodás adottságainak köszönhetően Molunat tele van turistákkal. A település mediterrán, buja növényzettel és hosszabb nyarakkal varázsolja el az itt élőket és az ide látogatókat.

Az ingatlanhoz kapcsolódó tengerpart sziklás, melyet a fiatalabbak előszeretettel használhatnak a tengerbe való csobbanásra. Azonban nagyjából 100-200 méterre homokos strand is fellelhető, így mindenki megtalálhatja itt az ízlésének megfelelő partot. A ház fantasztikus panorámával rendelkezik, hiszen az öblöt őrző két kis szigetre és a nyílt tengerre nyílik kilátás.


A nagy épület családok számára, akár több generáció együttélésére is kiváló, de befektetés céljából is tökéletes választás, hiszen nincs nagy konkurencia, és a varázslatos falu rengeteg embert vonz.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


© 2021 (v2.202102)