A nagykörút ékköve: éljen egy modern kialakítású tetőtoronyban

A VIII. kerületben a nagykörút környéke az 1848-49-es forradalom és szabadságharc leverése után épült ki, hiszen az arisztokraták és gazdag polgárok mesés paloták építésébe kezdtek. Ezekben a házakban nagy belmagasságú, tágas terű lakások kaptak helyet. Mai cikkünkben egy ilyen adottságokkal rendelkező lakást mutatunk be.

Az ingatlan a Rákóczi téren, mégis csendesebb helyen található, ugyanakkor rendkívül jók a közlekedési lehetőségek. Egy-két perc sétával elérhető a 4-es és 6-os villamoscsalád, az M4 metrómegálló és a 7-es buszcsalád. Ezekre, vagy a környék bér-rollereire, bér-bringáira felszállva, mi több akár gyalog is, tehát autó nélkül könnyen eljuthatunk több fontos csomóponthoz. De minek is közlekednénk feleslegesen, ha a közelben nagy piac, bevásárlóközpontok, kis-közepes élelmiszerboltok, éttermek és kávézók is igen nagy számban találhatók. Sétálva is rengeteg ovi, suli és egyetem elérhető, de a tömegközlekedés közelsége miatt szinte bármilyen központi szórakozóhely, intézmény, szolgáltató, bolt, és találkahely, sőt, még a bulinegyed is gyorsan megközelíthető. (Ez utóbbi éppen “biztonságos” távolságra van, a hátrányokat (esti zaj, piszok, stb) e környék már nem kell viselje, miközben annak előnyeit élvezheti!)

Maga a 3+1 szobás lakás egy XIX. században épített sarokház tetőterében kapott helyet, annak tornyában alakították ki a lakás 5 méteres belmagasságú nappaliját, amihez a második szinten egy hálószoba is társul. Ez a bruttó 100 négyzetméteres lakás a belváros szívében, egy felújított századfordulós ház tetőtornyában van.

A két szinten dupla komfortot találunk, az ingatlan teljesen gépesített, beépített konyhával és bútorokkal rendelkezik. Klíma is beépítésre került, így a forró nyári napokon lehűthetjük otthonunkat. Akinek mindez még nem lenne elég, annak jó hír, hogy a lakás mellett lévő tetőtérben további, nagyjából 50 négyzetméteres lakótér van, ami a társasházzal való megegyezés után a lakással teljes egészében összenyitható.

A kulcsrakészen átadásra kerülő ingatlan rendkívüli elhelyezkedése és egyedi kialakítása miatt egy igazi gyöngyszem, ami bárkinek tökéletes otthonául szolgálhat aki egy nívós és elegáns, de mégis modern lakásra vágyik.

 

A cikk az ingatlan értékesítőjének megbízásából készült.

© 2021 (v2.202102)