Csodás otthonok várják a Pilisben

A Pilis csodálatos lehetőségeket rejt magában és megannyi mesés település található a közelében. Mai válogatásunkban ezekről a helyekről mutatunk be csodás otthonokat.

Piliscsaba mindössze 25 kilométerre fekszik Budapesttől, így könnyen lehet akár ingázni is. Itt található ez a 195 négyzetméteres családi ház is. Az ingatlan a város kedvelt, színvonalas lakóparkjában helyezkedik el. A két szinten 6 hálószoba, 2 fürdőszoba, 2 külön toalett, egylégterű nappali-étkező-konyha, kamra és garázs oszlik el. A házhoz emellett egy 1015 négyzetméteres parkosított kert is tartozik, ami családi vagy baráti összejövetelek tökéletes helyszínéül szolgálhat.

Pilisszentkereszten a pilisi hegy lábánál fekszik ez a 280 négyzetméteres panorámás gerendaház. Az 5 szobás ingatlan 3 szintjén tágas, nagy terek lettek kialakítva. Az alsó szint részben egylégterű életteret foglal magába. A tetőtérben 2 szoba és egy fürdőszoba kapott helyet, ami egy galéria segítségével kapcsolódik a földszinthez. Az alagsorban borospince, egy tárolásra alkalmas helyiség  és egy kazánház található. A ház intim kerttel, kerti tóval és kis istállóval ellátott, és akár teljes bútorzattal is megvásárolható. Ha a gazdasági házrészt komfortosítani szeretné, akkor akár két generáció részére is alkalmas az ingatlan.

Pilisszentlászló gyönyörű elhelyezkedésű település, itt fekszik ez az 5 szobás családi ház is amelyhez egy söröző-étterem is tartozik, de akár külön-külön is megvásárolható a két ingatlan. A melléképület azonban rengeteg lehetőséget rejt magában, vendéglátóegység mellett akár élelmiszerbolt vagy egyéb szolgáltatói egységet is ki lehet benne alakítani. Az ingatlan fűtése vegyestüzelésű kazánnal működik, lapradiátorokkal és padlófűtéssel ellátott, de két épített cserépkályha is beépítésre került.

Pilisvörösvár csupán 18 kilométerre található a fővárostól, ezért nem csupán a környezete és a hegyekre néző panorámája miatt kiváló lokációjú város. Csendes, kertvárosi részén helyezkedik el ez az 5 szobás családi ház. A 184 négyzetméteres ingatlan egészét alkotja továbbá egy konyha, egy nappali, étkező, 2 fürdőszoba, egy gardrób, háztartási helyiség és egy kamra. A nappaliból nyílik egy 50 négyzetméteres terasz, ami kitűnő lehetőségeket nyújt a reggeli kávé elfogyasztására, kerti partik szervezésére vagy baráti, családi összejövetelekre.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Az év második felében jön a „konszolidációs program”?

Az év második felében jön a „konszolidációs program”?

Az S&P szerint a költségvetési pálya stabilizálásához vezető lépések egyik rögzítőeleme lesz az esetleges túlzottdeficit-eljárás lehetősége.

Üzemanyagárak: megoldás helyett gumicsontot kaptunk Nagy Mártontól

Üzemanyagárak: megoldás helyett gumicsontot kaptunk Nagy Mártontól

A kormány nem megoldást, hanem csak további feszültséget generált az üzemanyagok piacán.

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

© 2024 (v2.202102)