Ilyen egy egyedi panorámás, minőségi kivitelezésű társasház a XII. kerületben

Lélegzetelállító panoráma, intim zöld környezet, ráadásul mindez egy magas minőségi kivitelezésű projektben – ez jellemzi a Diana közben található új beruházást. Ha ilyen ingatlant szeretne, akkor ne is keressen tovább.

A Diana Társasház budai hegyvidéki elhelyezkedésének köszönhetően a lakásokból páratlan kilátás nyílik a fővárosra, melyet nem lehet megunni. A látványt ráadásul majdnem minden helyiségből élvezheti. Más szempontból is kiváló lokációjú az ingatlan, hiszen a Diana közben, a zsákutca végén fekszik, ráadásul erdős terület határolja, így egyedi intimitást nyújt, valamint mindig jó minőségű, szmogmentes levegőt biztosít. Emellett nyugodt és csendes környékké varázsolja a Diana közt, és ebből a meghitt környezetből tekinthet le a lábai előtt heverő pezsgő belvárosra.

A társasház hegyoldali elhelyezkedése ellenére a földszinti és az emeleti lakások is vízszintes kertkapcsolattal rendelkeznek, a penthouse lakáshoz pedig zöldtető tartozik.

Közlekedés szempontjából is kivételes, hiszen mindössze 5 perc sétatávolságra található a 110-es, 112-es, 21-es és 21A-s busz, de autóval is igazán egyszerűen, 15 perc alatt elérhető a belváros. Emellett az M0-ás, M1-es és M7-es autópálya is hozzávetőlegesen negyed óra alatt megközelíthető.

A társasház egy hatalmas, 2248 négyzetméteres telken épül, és három szinten kínál öt luxuslakást. A 2-4 szobás lakásokhoz hatalmas méretű teraszok is tartoznak, ahova kiülhet kávézni miközben Budapest látképében gyönyörködhet. Emellett 10 darab pinceszinti parkoló is készül a társasházhoz, amelyek megvásárolhatók a lakásokhoz. A nagyobb kényelmet pedig egy, a lakásokhoz vezető 8 fős elektromos személyfelvonó garantálja.

A Diana Társasház minőségi kivitelezését többek közt jól mutatja, hogy az épület hűtéséről és fűtéséről korszerű, Daikin hőszivattyús mennyezeti hűtő-fűtő rendszer gondoskodik, a vizes helyiségekben kiegészítő padlófűtéssel. A külső nyílászárók igényes, alumínium profil rendszerből, háromrétegű üvegezéssel és nagyszerű hővédő hatással rendelkeznek. A külső oldalukon fakó arany bevonattal, belsőoldalon pedig törtfehér színben kerülnek kialakításra. A hegyoldalban lévő parkolás könnyen megoldható a hideg téli napokon is, hiszen fűtött kocsifelhajtó várja Önt.

A festői panoráma és a csendes zöldövezet mellett luxus életstílust tudhat magáénak a Diana Társasház legújabb lakója, aki egy minőségi kivitelezésű lakást hívhat az otthonának.

A cikk megjelenését a Diana Társasház fejlesztője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Már nem koronavírusos Márki-Zay Péter

Már nem koronavírusos Márki-Zay Péter

Öt napja posztolta ki Márki-Zay Péter, az ellenzék miniszterelnök-jelöltje, hogy koronavírusos, ma viszont már arról számolt be, hogy túl van a betegségen.

Vagyonkezelésre és médiareklámra cserélte a fánkbizniszt Vajna Tímea

Vagyonkezelésre és médiareklámra cserélte a fánkbizniszt Vajna Tímea

Vajna Tímea új vizek felé evezett a fánkozóból való kiszállás után és a fánkozó is profilt váltott.

A hirosimai atomrobbanás eltörpült a tongai vulkánkitörés ereje mellett

A hirosimai atomrobbanás eltörpült a tongai vulkánkitörés ereje mellett

A NASA tudósai szerint a tongai vulkánkitörés olyan hatalmas robbanóerőt szabadított fel, amely mellett eltörpült a hirosimai atombombáé.

Újabb csapás: a gyerekinflációval is meg kell barátkoznunk

Újabb csapás: a gyerekinflációval is meg kell barátkoznunk

Több mint 70 ezer diák vett részt a középiskolai írásbeli felvételin, ezzel megágyaznak a következő lépcsőnek a tanulásukban.

© 2022 (v2.202102)