Otthon és vállalkozás együtt, mégis külön Nyíregyháza belvárosában

Amióta a járvány kitört fontos, hogy otthonunkban is tudjunk munkát végezni, méghozzá úgy, hogy a család mindennapjait ez a lehető legkevésbé zavarja. Ehhez nem könnyű ingatlant találni, különösen, ha szem előtt tartjuk azt, hogy egy vállalkozásnak fontos a belvárosi elhelyezkedés, míg a család hatalmas kertet szeretne. Nyíregyházán találtunk egy olyan ingatlant, ahol mindez együtt megvalósul.

Nyíregyháza belvárosában áll az a szárazkapu beállós családi ház, melynek egyik szárnyában egy 160 nm-es családi otthon, másik szárnyában egy 40 nm-es iroda, felette a tetőtérben pedig egy 60 nm-es lakás kapott helyet.

Az ingatlan egy belvárosi kis utcában található, mely párhuzamos a forgalmas Dózsa György utcával, így elhelyezkedése ideális bármilyen vállalkozás, ugyanakkor az itt élő család számára is, hiszen 1 km-es körzetben minden fontos szolgáltatás, iskola, orvosi rendelő, bevásárlási-, kulturális- és szórakozási-, valamint sportolási lehetőségek is megtalálhatóak. A kikapcsolódást nyújtó hatalmas zöldövezet, a Bujtosi-tó pedig mindössze 300-400 méterre helyezkedik el az ingatlantól.

Az iroda felett elhelyezkedő, külön bejáratú lakásnak köszönhetően az ingatlan két generáció számára is ideális, vagy befektetésnek, hiszen az iroda és a felette lévő lakás is kiadható. Az iroda számtalan lehetőséget rejt magában, például orvosi rendelőnek, szépségszalonnak is tökéletes lehet. A felette lévő lakás jelenleg szerkezetkész állapotban van, így új tulajdonosa teljesen saját ízlése szerint alakíthatja.

A 160 nm-es családi ház tágas nappalival, étkezővel, konyhával, 3 hálószobával, 2 fürdőszobával, egy kézmosós mosdóval, gardróbbal, mosókonyhával és kamrával, illetve a hozzá kapcsolódó 850 nm-es díszkerttel élhető teret nyújt akár egy nagyobb család számára is. A házhoz 50 nm-es terasz is kapcsolódik, ami nagyon praktikusan a hallból, a konyhából és a mosókonyhából is megközelíthető, így megkönnyítve a teregetést, és a kerti munkából érkező számára a tisztálkodást is. A ház tovább is bővíthető, hiszen a felette lévő tetőtérben még 80 nm beépíthető terület van, de lehetőség van emeletráépítésre is, így a másik tetőtéri lakással együtt akár háromgenerációs is lehet.

A családi házról készült videót itt tekintheti meg:


A terasz közvetlenül kapcsolódik a gyönyörű, díszkerthez, ahol egy kőből épült grillkert, egy kerti tároló és egy kétállásos garázs is helyet kapott, ahol két autó mellett is bőven akad még tárolási lehetőség. A kertből pedig egy 950 nm-es gyümölcsösbe léphetünk. A telek összesen 1800 nm, ami már önmagában is kuriózum a belvárosban. Ráadásul az utcában jellemző zártsoros beépítés ellenére, a ház beljebb épült, így egy kis előkerttel is rendelkezik, aminek köszönhetően a családi ház kellően csendes is.

Az ingatlan 2000-ben épült, és nagyon szépen karbantartott, újszerű állapotban van. Tágas díszkertje lehetővé teszi a zavartalan kikapcsolódást, a szintén hatalmas gyümölcsös pedig akár egy medencének vagy teniszpályának is helyet adhat.

Nyíregyháza az elmúlt évek egyik legdinamikusabban fejlődő városa, számtalan gyár települt a nyírségi megyeszékhelyre, és különböző turisztikai létesítmények, mint például a Sóstó-ZOO Állatpark vagy a Nyíregyháza-Sóstó Gyógyfürdők is hozzájárulnak ahhoz, hogy a város egy folyamatosan fejlődő és élhető település legyen, ahol saját célra és befektetésnek is érdemes ingatlant vásárolni.

Az ingatlan weboldalát itt tekintheti meg:

https://www.nyiregyhaza-csaladihaz.hu/

Az ingatlanról készült videót itt tekintheti meg:


A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)