Gyönyörű, panorámás otthonok Balatonfüreden

Egyre többen keresnek otthont a Balaton partján fekvő településeken, nem csak nyaralás céljából. Ez nem is csoda, hiszen ki ne szeretne a magyar tenger közelében élni, főleg ha olyan házat választ, ahol a kilátás egyenesen a vízre néz? Mai cikkünkben pontosan ilyen gyönyörű ingatlanokat mutatunk az északi part fővárosában, Balatonfüreden.

A település csendes, kertvárosi részén található ez az 1990-ben épült örök panorámás családi ház. A 480 négyzetméteres ingatlan 3 szintjén 10 szoba, 3 konyha és 6 fürdőszoba, valamint egyéb tároló és kiszolgáló helyiség van. A ház emeletei egymástól elszeparáltak, egy közös lépcsőház által közelíthetőek meg. Ezáltal akár három generáció együttélésére vagy befektetésnek is alkalmas. Továbbá 4 terasz is tartozik a házhoz, ahonnan minden nap gyönyörködhetünk a csodás Balaton látványában. A telken 2 térkövezett és egy dupla, fedett autóbeálló került kialakításra.

Szintén kertvárosi, csendes utcában fekszik ez a a két szintes, 180 négyzetméteres csodaszép családi ház. Az 1998-ban épült ház alsó szintjét 2008-ban, míg a tetőterét 2019-ben felújították, a két emelet pedig külön bejárattal rendelkezik. Ennek köszönhetően akár két generáció számára is alkalmas. A 2+3 szobás ingatlan földszintjén nappali, konyha-étkező, 2 hálószoba, gardrób, fürdőszoba és egy különálló mellékhelyiség található. Az emeleten kialakításra került egy teraszkapcsolatos, panorámás nappali, konyha-étkező, egy hálószoba, gardrób, fürdőszoba és egy mellékhelyiség. A házhoz tartozó kertben található egy medence és egy 4 gépkocsi számára alkalmas fedett beálló is. A ház a strandtól mindössze 500 méterre található.

A belvárosban található ez a 2013-ban épült, 4+1 szobás családi ház. A 230 négyzetméteres ingatlan központi elhelyezkedésű, mégis csendes, nyugodt környéken fekszik. Az épület földszintjén egy hálószoba, nappali, étkező, konyha, fürdőszoba és vendég szoba helyezkedik el. Innen nyílik egy fedett terasz is, amely a nyári időszakban a baráti vagy családi összejövetelek fontos színhelye lehet. Az emeleten 2 hálószoba, fürdőszoba és mosókonyha található. Az egész házban padlófűtés és 3 klíma van, a téli hideg napokon pedig egy kandalló biztosítja a meleget.  Az udvarban garázs és két autó részére fedett beálló került kialakításra. Az ingatlanhoz tartozik továbbá egy vendégház is, mely konyhából, hálószoba-nappaliból és fürdőszobából áll.

 

Ez a Balatonra körpanorámás villa 2008-ban épült a legkorszerűbb anyagok felhasználásával. Az 550 négyzetméteres ingatlan 9 szobát foglal magába. A földszinten egy amerikai konyhás nappali és étkező, hálószoba és fürdőszoba került kialakításra. Az első szinten egy tágas nappali, 3 szoba és fürdőszoba található, az alsó szinten pedig konditerem és wellness rész van, mely jakuzziból, szaunából és gőzkabinból áll. A házhoz klíma és riasztó is tartozik, míg a parkolás 5 autó részére biztosított. A kültéri medence a hatalmas terasszal kapcsolatos.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)