Mit ad hozzá egy lakberendező új otthonunkhoz?

Ma már nem úri huncutság lakberendezőt fogadni, sőt kifejezetten megéri! Hiszen a csináld magad lakberendezés sokszor költségesebb is lehet. A lakberendező ugyanis tudja, mit hol lehet a legolcsóbban beszerezni, kapcsolatai révén tud megbízható szakembert ajánlani. És ami a legfontosabb, jobban átlátja a teret, mint mi laikusként, így olyan lakberendezési tanácsokat tud adni, amelyek garantálják, hogy egy bútort vagy kiegészítőt sem fogunk egy hónap múlva a közösségi oldalak adok-veszek csoportjaiban hirdetni.

Lakberendezőt fogadni természetesen nemcsak akkor lehet, ha épp felújítunk, hanem akkor is, ha egy új lakást szeretnénk vásárolni. Használt lakás esetén azért, mert látjuk, hogy mi nem tetszik az előző tulajdonos elképzeléseiből, de nem tudjuk, hogyan lehetne a saját elképzeléseinket megvalósítani. Új építésű ingatlannál pedig azért, mert a teljesen üres térben nehéz elképzelni, hogy milyen lenne az ideális kialakítás.

Lakberendező segítségét érdemes kérni akkor is, ha saját célra vásárolunk, de még inkább, ha befektetési céllal veszünk lakást, hiszen egy profi által berendezett tér, még ha láthatatlanul is, de hozzá ad a lakás értékéhez, ami mind a későbbi értékesítés, mind kiadás esetén fontos lehet.

Egy lakberendező ugyanis olyan ötleteket láthat bele a térbe, ami másnak eszébe sem jutna, gyakorlatilag kimaxolja a teret. Így egy olyan otthon születik, ami egyrészt funkcionális, másrészt szép és kényelmes is. Egy lakberendező úgy tud játszani a fényekkel, színekkel, formákkal, hogy az összhatás a lehető legkellemesebb legyen. És ez különösen fontos a konyhánál és a fürdőszobánál, ahol utólag már nagyon nehéz változtatni.

A XIII. kerület belvároshoz legközelebb eső részén épülő Westfalia lakópark élhető terekkel rendelkező, erkélyes, teraszos lakásokat kínál kiemelkedően magas műszaki tartalommal, és a beruházó most grátiszként 2 órás ingyenes lakberendezési tanácsadást is nyújt konyha- és fürdőszoba látványtervvel, így nem nekünk kell azon törni a fejünket, hogy hogyan lehetne a két legproblémásabb helyiséget optimálisan berendezni.

A Westfalia a XIII. kerület legdinamikusabban fejlődő részén, Lőportárdűlőn, tavaly nyár óta már új csapattal, új lendülettel épül, és már a gépészeti és elektromos szereléseknél tart.  A beruházás 62 lakásos, kiváló hőszigeteléssel, 3 rétegű üvegezésű hő- és hangszigetelt nyílászárókkal épül, melyekhez elektromos, hőszigetelt, alumínium redőnyök is járnak. Hűtését-fűtését pedig hőszivattyús rendszer biztosítja mennyezet hűtéssel és fűtéssel, ami a hidegburkolatú helyiségekben padlófűtéssel is kiegészül. A minőségről pedig bárki személyesen is meggyőződhet, hiszen a projekt bejárható.

A projekt várhatóan 2022. I. negyedévében költözhető, aki pedig most vásárol annak még a burkolat kiválasztására is lehetősége van, de érdemes sietni, hiszen mint említettük az építkezés gőzerővel halad.

A most vásárlók pedig a 2 órás ingyenes lakberendezési tanácsadás mellé egy 10%-os vásárlási kedvezményre feljogosító kártyát is kapnak ajándékba a MaxCity Lakberendezési Bevásárlóközpontba, ami bármelyik üzletben felhasználható lesz, így minden helyiség berendezésére megoldást kínál, hiszen több száz lakberendezési márka található egy helyen az ország egyetlen lakberendezési bevásárlóközpontjában. Addig is érdemes inspirálódni a www.maxcity.hu oldalon, valamint az áruház Instagram és facebook oldalán.

A cikk megjelenését a Westfalia lakópark fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)