Csendes utcában, mégis frekventált helyen épül Budapest legújabb társasháza

Budapest XIX. kerülete külvárosi hangulatának és jó lokációjának köszönhetően sokak számára népszerű, amikor otthont kell választaniuk. Kispesten épül a főváros legújabb társasháza, mely minden igényt kielégít, miközben frekventált helyen, de mégis csendes környezetben található.

Az Artúr Ház tehát remek helyen épül, hiszen forgalmas részen, de ennek ellenére egy kellemes, kertvárosi mellékutcában található. Az ingatlan mindössze egy perc sétatávolságra fekszik a Sós utca buszmegállótól, ahol a 68-as, 93-as, 93A-s, 148-as és 151-es busszal utazhatunk az úti célunk felé. A Kőbánya-Kispest metró- és vasútállomás tömegközlekedéssel nagyjából 8 perc alatt elérhető. A közelben található  élelmiszerbolt, cukrászda, bank, gyógyszertár, fogorvosi rendelő, több étterem és a Kispesti Piac is. A KÖKI Terminál, ahol többek közt megannyi globális divatmárka üzlete kapott helyet, csupán 6 perc alatt megközelíthető. A családok emellett a közelben óvodát és általános iskolát is találnak, valamint a játszóteret is rövid időn belül elérhetik. Az állattartók a közeli kutyafuttatóra is elvihetik kedvenceiket. A sportolni vágyók számára pedig az edzőterem, a sportpark és a Kispesti Uszoda sincs messze.

A beruházás egy 800 négyzetméteres területen épül, 18 lakást foglal magába, melyek 1, 3 és 4 szobásak. A társasház 37,5 négyzetmétertől egészen 84 négyzetméterig kínálja a lakásait, melyek mindegyike erkéllyel rendelkezik, ahova kiülve kertvárosi hangulatban élvezheti a reggeli kávéját, valamint a baráti és családi összejövetelek központjává válhat.

A lakások fűtését házközponti kondenzációs gázkazán biztosítja, a meleg vízről pedig indirekt fűtésű HMV tároló gondoskodik. A társasház 10 centiméteres homlokzati EPS szigetelést, míg a zárófödém 30 centiméter közötti hőszigetelést kapott kőzetgyapot anyagokból. A belső burkolatok többsége vakolt és festett, a vizes helyiségekbe 220 centiméteres magasságig csempe burkolat került. A közös terekben padlóburkolatok, a vizes helyiségekben csúszásmentes gres lap, a szobákban pedig laminált padló van. Mindenhova három rétegű, hőszigetelt üvegezésű, műanyag nyílászárók kerülnek beépítésre. Amennyiben autójának állandó, biztonságos parkolóhelyet szeretne, akkor a lakások mellé saját fedett gépkocsibeálló is vásárolható.

Az új építésű társasház kivitelezése 2021 nyarán kezdődött el, a tervezett átadás pedig 2022 III. negyedévében várható. Remek elhelyezkedése és csendes környezete miatt mindenki számára tökéletes választás, akik a pezsgő várost szeretik, otthon azonban nyugodt körülmények között szeretnének pihenni egy kiváló kivitelezésű lakásban.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A háborús készültség közepette is kellene az orosz gáz

A háborús készültség közepette is kellene az orosz gáz

A korábbiaknál kevesebb tartalékkal vágott neki az ország a télnek, ráadásul a piaci árak valósággal felrobbantak. Most pedig az ukrán válság okozhat fejfájást.

Kiszálltak az omániak a Molból 

Kiszálltak az omániak a Molból 

Összesen 58 millió törzsrészvény került a Munkavállalói Résztulajdonosi Programhoz.

Mindjárt kész a fényeslitkei gigaberuházás: ez lesz Európa legnagyobb logisztikai központja

Mindjárt kész a fényeslitkei gigaberuházás: ez lesz Európa legnagyobb logisztikai központja

Tavasszal befejeződik a 30 milliárd forint értékű logisztikai gigaberuházás.

Idén nem dob új autómodelleket a piacra a Tesla

Idén nem dob új autómodelleket a piacra a Tesla

A Tesla profitja csaknem a nyolcszorosára nőtt tavaly.

© 2022 (v2.202102)