Sose megy ki a divatból: nézze meg ezeket a bájos ikerházakat

Az ikerházak egyre elterjedtebbek hazánkban is. Tökéletes választás lehet, ha egy rokonunk vagy barátunk családjával szeretnénk összeköltözni, mégis külön házba. Azonban ha szimplán egy házat szeretnénk, akkor se szabad elzárkózni tőlük. Mai cikkünkben csodaszép, bájos ikerházakat mutatunk.

Dunakeszin a Dunához közel található ez a csodaszép, 167 négyzetméteres ikerház. Az egyik lakásban amerikai konyhás nappali+étkező, hálószoba, fürdőszoba és kamra kapott helyet, míg a másik lakásban amerikai konyhás nappali, 3 hálószoba, fürdőszoba, külön mellékhelység, kamra és padlás helyezkedik el. A kert parkosított és 2 autóbeálló is van benne. Továbbá tartozik az ingatlanhoz klíma, elektromos kandalló, kerti tó, medence és riasztó.

Szentendrén épült ez a 174 négyzetméteres,  2 generációs ikerház fél. Az ingatlan 2 lakásból áll, melyek külön és egyben is használhatóak. A kisebbik, 18 négyzetméteres otthon konyha-étkezőből, fürdőszobából, mellékhelységből és beépített teraszból áll. A nagyobbik, 126 négyzetméteres pedig két szintes, a földszinten amerikai konyhás nappali és egy nyitott félszoba, az emeleten fürdőszoba, 2 szoba és gardrób található. A kertben 2 melléképület van, az utcáról pedig egy fa szerkezetű garázs nyílik.

Debrecenben található ez a 140 négyzetméteres ikerház. Az ingatlan egészét 4 szoba, étkező-konyha, kamra, mosókonyha, 2 fürdőszoba és külön mellékhelyiség alkotja. A házhoz tartozik egy 16 négyzetméteres terasz, öntözőrendszer, riasztó, garázs, valamint 2 klíma is. Egy igen szép, rendezett és parkosított 540 négyzetméteres telken található.

Szintén Szentendrén fekszik ez a skanzenra panorámás ikerház fél. A két szintes, 120 négyzetméteres ingatlan 5 szobából, konyhából, étkezőből és fürdőszobából áll. A ház saját 300 négyzetméteres kertkapcsolattal rendelkezik, valamint tartozik hozzá egy udvari beálló és garázs is. A hátsó kertrész a nappaliból közvetlenül megközelíthető, ami tökéletes sütögetéshez, vagy akár egy játszótér kialakításához is. Minden helységben padlófűtés és lapradiátor szolgáltatja a meleget.

© 2021 (v2.202102)