Prémium életstílus és mesés panoráma várja ebben a XII. kerületi társasházban

A XII. kerület budai hegyvidéke páratlan lehetőségeket biztosít, hiszen amellett, hogy innen csodás panoráma nyílik Budapestre, még a zöld környezet is adott – főleg a Diana közben épülő, új beruházásnál, melyet egy erdős terület határol. Mai cikkünkben ezt a minőségi kivitelezésű ingatlant mutatjuk be.

A Diana Társasház kiváló helyen helyezkedik el. Hegyvidéki fekvése által csodás kilátás nyílik szinte minden helyiségből a fővárosra, mely minden napszakban lélegzetelállító látványt nyújt. A Diana közben, a zsákutca végén található az ingatlan, amit egy erdős terület határol, ezáltal mindig biztosított a jó minőségű, szmogmentes, friss levegő. A zöld terület továbbá csendes és nyugodt környéket varázsol az utcából, a teraszra vagy a kertbe kiülve pedig hallgathatja a természet gyönyörű hangjait. A társasház hegyoldali elhelyezkedése ellenére a földszinti és az emeleti lakásai vízszintes kertkapcsolattal rendelkeznek, a penthouse lakáshoz pedig egy mesés zöldtető tartozik.

A közlekedés is kiváló, hiszen mindössze 5 percnyi sétatávolságra található a 110-es, 112-es, 21-es és 21A-s busz megállóhelye, emellett pedig autóval is akár 15 perc alatt megközelíthető a belváros. Ha pedig vidékre utazna, akkor az M0-s, M1-es és M7-es autópálya is csupán negyed órányira van.

A társasház egy 2248 négyzetméteres telken épül. A háromszintes ingatlan öt luxuslakást kínál megvételre, melyek 2-4 szobával rendelkeznek. A pinceszinten 10 darab parkoló áll a rendelkezésre, melyek a lakásokhoz megvásárolhatóak. A nagyobb kényelem érdekében a lakásokhoz egy 8 fős elektromos személyfelvonó vezet.

A Diana Társasház rendkívüli minőségi kivitelezéssel készül, így igazán prémium életstílust nyújt majd a leendő lakók számára. A hűtésről és a fűtésről korszerű, hőszivattyús mennyezeti hűtő-fűtő rendszer gondoskodik, kiegészítő padlófűtéssel a vizes helyiségekben. A külső nyílászárók igényes, aluminium profil rendszerből készülnek, külső oldalon fakó arany fóliabevonattal ellátva, a belső oldalon törtfehér színben, háromrétegű üvegezéssel. Ennek köszönhetően nagyszerű hővédő hatással rendelkeznek. A parkolás sem okozhat nehézséget, hiszen a hideg téli napokon fűtött kocsifelhajtó várja Önt és autóját.

Ha luxus életkörülmények között szeretne élni, meseszép panorámában gyönyörködni minden nap és emellett a zöld környezet intimitását és nyugalmát élvezni, akkor a Diana Társasház a tökéletes választás jövőbeni otthona számára.

A cikk megjelenését a Diana Társasház fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Egyoldalúan emeli meg dolgozói bérét a kecskeméti Mercedes

Egyoldalúan emeli meg dolgozói bérét a kecskeméti Mercedes

A béremelés mellé jár még egymillió forint prémium, emelt vakációs juttatás is - de ez sem volt elég a szakszervezetnek.

Lopott képből dolgozott a magyar kormánypropaganda

Lopott képből dolgozott a magyar kormánypropaganda

Egy punkegyüttes képét használták fel a dollárbaloldalozó plakáthoz, Ön szerint fizettek érte?

Kihallgatta az ügyészség Varga Juditot - egyelőre tanúként

Kihallgatta az ügyészség Varga Juditot - egyelőre tanúként

Az ügyészség részleteket közölt a Magyar Péter hangfelvétele kapcsán indult nyomozás állásáról.

Dolce vita: hirtelen lett pénzük a magyaroknak utazásra?

Dolce vita: hirtelen lett pénzük a magyaroknak utazásra?

Jót tett a februári turisztikai statisztikának a szökőnap és a kellemes időjárás is. 

© 2024 (v2.202102)