Így lehet előnyünkre a kicsi lakás: csodás galériás lakások Budapesten

A kis lakások egyik leghasznosabb fejlesztése a galériaépítés. Ha otthonunk megfelelő belmagassággal rendelkezik, akkor a galéria kiépítése egyszerűen megoldható. Ezzel a leválasztással egy teljes értékű hálószobát vagy dolgozószobát is létrehozhatunk, ami által az eredeti szobában több hely marad, amit így jobban kihasználhatunk. Mai válogatásunkban ilyen galériás lakásokat mutatunk a fővárosból.

A Kálvin tér közelében, a Köztelek utcánál található ez az első emeleti, 36 négyzetméteres lakás. A galériázott ingatlan rendkívül fiatalos, és egy felújításon is átesett. Rendezett, zöld udvarra néz, ezért csendes környezetben, mégis frekventált részen élhet. A közelben élelmiszerboltok, éttermek és kávézók is fellelhetők, a 3-4-és villamos, az M3 és M4 metró mind-mind pár perc alatt elérhető.

A VII. kerületben a Dohány és a Rottenbiller utcák kereszteződésénél található ez a 43 négyzetméteres, földszinti lakás. A dél-délkeleti fekvésű ingatlan egy galériázott szobából, egy egyedileg kialakított konyhából és egy fürdőszobából áll. Tágas belmagassággal rendelkezik, ezért egy állógaléria is kialakításra került benne, amely 6 négyzetméteres területével teljes értékű hálószobaként használható. A galéria alatti terület jelenleg étkezőként funkciónál, és a jobb helykihasználás érdekében a lépcső alján, a galérián és az étkező egyik falán is beépített szekrények kaptak helyet. A lakók biztonságát riasztó, kiszállásos távfelügyelet és az internetről is figyelhető, két éjjellátó kamera biztosítja.

Pesterzsébet központi részén fekszik ez a 32 négyzetméteres, fiatalos lakás. Az ingatlan egészét egy galériázott szoba, konyha és fürdőszoba teszi ki. A fekvőgaléria lehetővé teszi, hogy még több hasznos helyünk legyen az otthonunkban. A közelmúltban teljes felújításon esett át, ami alkalmával az ablakok és az ajtók cseréje is megtörtént. A szoba parkettás, a többi helység pedig minőségi járólappal burkolt. Továbbá egy tároló is tartozik az ingatlanhoz. Könnyen és gyorsan el lehet jutni a Boráros térre és a Határ úti metróhoz is.

A VIII. kerületben a Baross utcától egy saroknyira fekszik a következő, 53 négyzetméteres, földszinti lakás. Az ingatlan egyediségét a 31 négyzetméteres, félköríves fallal és három ablakkal rendelkező nappalija adja, melyet dombornyomott tapétával díszítettek. Itt került kialakításra egy modern lépcsőn keresztül megközelíthető galéria, aminek 120 cm-es magassága által tökéletesen funkcionál hálószobaként. A lakásban emellett egy 9 négyzetméteres konyha, egy kamra és egy fürdőszoba is helyet kapott. A konyhában található beépített konyhabútor és a gáztűzhely a lakás árát képzi.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)