Költözz elegáns kertvárosi részre, egy klasszikus nagypolgári villába!

Egy 2000-ben épült klasszikus nagypolgári villát hoztunk ezúttal, melynek kortalanul elegáns stílusa van, ugyanakkor rendelkezik minden olyan luxus felszereltséggel, melyek átlagon felüli kényelmet biztosítanak a lakók számára. Hangulatos kertváros, elegáns családi otthon és átlag feletti kényelem várja Pest egyik kedvelt kertvárosi részén, a Lónyaytelepen!

Pestszentlőrinc legelegánsabb kertvárosi részén találtunk egy luxusvillát, mely több szempontból is kiemelt övezetnek számít. Az autóval közlekedők számára nagy segítség a mindennapi ingázás során, hogy a közeli M0-ás körgyűrűnek köszönhetően a város bármely pontja egyszerűen megközelíthető, egyúttal közel a repülőtér és a belváros is negyedóra alatt elérhető. A tömegközlekedést választóknak csupán 10 percet kell sétálniuk, hogy az 50-es villamossal a belsőbb részeket gyorsan és egyszerűen megközelíthessék.

A Lónyaytelep és környéke kifejezetten jól ellátott, csendes kertvárosi része a XVIII. kerületnek, ennek ellenére azonban számos bevásárlási lehetőség és oktatási intézmény áll rendelkezésre, sőt posta, orvosi rendelő és gyógyszertár is van a közelben, ezáltal nem szükséges napi szinten utazni a mindennapi teendők elintézéséhez.

Ezen a hangulatos kertvárosi részen találtunk rá a bevezetőben említett minden igényt kielégítő családi házra, ahol a nagypolgári stílust luxus színvonalra emelték. Az összesen 460 négyzetméteres ingatlan egy több, mint 1130 négyzetméteres, gyönyörűen gondozott, ősfás telken kapott helyet.

A főbejáratot a kert délkeleti oldala felől közelíthetjük meg. Belépve egy hall fogad bennünket, innen a közlekedőn át indulhatunk az emelet, az uszoda és a nappali irányába. A hatalmas, elegáns nappali éke a középen elhelyezett kandalló, melyhez tökéletesen illeszkedik a helyiség boltíves díszítése. A nappalival egy légtérben található az étkező és a konyha.


A szinteltolással kialakított épület emeletére a közlekedőből nyíló lépcsőn át juthatunk fel, ahol fürdőszoba, vendégszoba és mellékhelyiség kapott helyet. Erről a szintről tovább haladva a tetőtérben találjuk magunkat, ahol nagyméretű szoba, fürdőszoba, zuhanyszó, gardróbszoba és további két kisebb szoba került kialakításra.

A ház saját belső wellness részlegén egy 6 méter hosszú ellenáramoltatós medence, zuhanyzó, szauna, jakuzzi, valamint pihenőrész áll rendelkezésre. Ebből a helyiségből pedig a télikertbe sétálhatunk tovább.

Parkolásra a pinceszinten kialakított garázs kínál lehetőséget. Ezen a szinten továbbá tárolók és a gépészeti egységeknek kialakított külön helyiség mellett egy kis konyha és borospince is található, mely a télikert mellett szintén tökéletes helyszíne lehet baráti összejöveteleknek.

 

 

 

A cikk megjelenését, az ingatlan értékesítője, a Balla Ingatlan támogatta. 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Történelmi csúcsra nőtt a közintézmények tartozása

Történelmi csúcsra nőtt a közintézmények tartozása

A 134 milliárd forint tartozásból 129 milliárdot a Belügyminisztérium intézményei halmoztak fel.

Ezt az adatot sem fogja kiplakátolni Rogán Antal

Ezt az adatot sem fogja kiplakátolni Rogán Antal

Az előzetes adatok szerint márciusban 6413 gyermek született, és 10 524 ember halt meg; 2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent - tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken az MTI-t.

Egyre súlyosabb a munkanélküliség Magyarországon

Egyre súlyosabb a munkanélküliség Magyarországon

4 millió 746 ezer fő volt a foglalkoztatottak száma, a munkanélküliségi ráta 4,4 százalék.

Az oroszok nem ijedtek meg az amerikai rakétáktól

Az oroszok nem ijedtek meg az amerikai rakétáktól

Lemondott egy korrupt ukrán miniszter. Háborús hírek.

© 2024 (v2.202102)