Elbűvölő balatoni nyaralókat találhatunk 30 millió forint alatt

A nyárnak sajnos már vége van, azonban nem ez az egyetlen évszak, amikor ellátogathatunk a Balatonra. Amennyiben pedig saját nyaralónk van a magyar tenger partján fekvő települések egyikén, akkor sokkal egyszerűbb a dolgunk. Az ingatlanárak sokat emelkedtek, ebből pedig a Balaton vidéke sem kivétel. Azonban szerencsére még találni olyan kis nyaralókat, amelyek 30 millió forint alatt a mieink lehetnek.

Balatonfenyvesen, közvetlen a vízparti Társas üdülő harmadik emeletén található ez a 27 négyzetméteres nyaraló. Az ingatlan egészét egy előszoba, konyha, hálóteres nappali-étkező és fürdőszoba alkotja. 2020-ban teljeskörű felújításon esett át, aminek alkalmával többek közt a nyílászárók, a vízvezeték rendszer és a villanyhálózat cseréje, valamint a mennyezet szigetelése is megtörtént. Az üdülő természetesen klímával ellátott, így a forró nyári napokon lehűtheti az ingatlant. Az épület kijáratától mindössze pár lépésnyire elérhető a vízpart, a gondozott, parkosított területen pedig garantált a kikapcsolódás, a gyerekek pedig a játszótéren játszhatnak.

Balatonboglár csendes, nyugodt, zöld övezeti részén található ez az 53 négyzetméteres családi ház. Az 1+1 szobás ingatlan 2001-ben épült, majd teljeskörű felújításon esett át. Megtörtént a víz- és a villanyvezetékek cseréje, az aljzatszigetelés és igényes burkolatok beépítése is. A lakótér hálószobából, amerikai konyhás nappaliból, előszobából és fürdőszobából áll. A nappalihoz és a hálószobához is tartozik egy-egy terasz. A ház a közkedvelt Platán strandtól 5 km-re fekszik.

Balatonboglár központjához közel, mégis csendes környéken fekszik ez a többlakásos üdülőben elhelyezkedő földszinti nyaraló. A 24 négyzetméteres ingatlanban egy amerikai konyhás nappali és egy fürdőszoba kapott helyet.  2021-ben teljesen felújították és lakberendező által kialakították. Az ingatlanhoz tartozik egy 15 négyzetméteres saját terasz is, amin keresztül bejuthatunk a házba. Az ingatlan akár télen-nyáron lakható, mivel elektromos távvezérelt fűtéssel van ellátva. A teljes berendezés a vételár részét képezi.

Vonyarcvashegy központi részén található ez a modern, két szintes, 42 négyzetméteres családi ház. A 2 szobás ingatlan alsó szintjén nappali, fürdőszoba, mellékhelység és tároló található. A felső szinten konyha, étkező és hálószoba-rész lett kialakítva, valamint beépített szekrények is helyet kaptak itt. A ház régen üzlethelyiségként funkcionált, de egy teljeskörű felújítás után már lakóházként használható. Nyáron klímarendszer szolgáltatja a hűsítő levegőt.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megkezdődött a Paks II. Atomerőmű reaktortartályának gyártása

Megkezdődött a Paks II. Atomerőmű reaktortartályának gyártása

Mintegy 600 tonnányi öntvényből készülnek el a majdani reaktortartályt alkotó részegységek a Roszatom szentpétervári gyárában.

Mennyit ártanak a háborúk a magyar energiapiacnak?

Mennyit ártanak a háborúk a magyar energiapiacnak?

A nemzetközi geopolitikai folyamatok az energiapiacra is komoly hatást gyakoroltak az elmúlt években. Miként reagált és készül ezekre a magyar piac.

Bál nincs, béke talán lesz az Operaházban

Bál nincs, béke talán lesz az Operaházban

Aláírták a dalszínház új kollektív szerződését.

„Sosem voltunk mi ellenségek” – mondja Orbán Viktorról a volt baloldali miniszterelnök (videó)

„Sosem voltunk mi ellenségek” – mondja Orbán Viktorról a volt baloldali miniszterelnök (videó)

„Előfordul, hogy néha beszélünk” – válaszolta Medgyessy Péter arra a kérdésünkre, hogy mikor beszélt utoljára Orbán Viktor miniszterelnökkel.

© 2024 (v2.202102)