Legyen lakásod Budán, Dunára néző nappalival, hihetetlenül kedvező áron!

Azt gondolhatnánk, hogy egy új építésű budai lakás megfizethetetlen, különösen ha a Duna környékén helyezkedik el. De ez nem mindenhol van így, a Kopaszi-gáttól délre húzódó fejlesztési területen ugyanis találni még új építésű lakást hihetetlenül kedvező, 800 ezer forint/nm átlagáron, ráadásul ez a környék most épül be fokozatosan, így további értéknövekedésre is számítani lehet.

A XI. kerület Budapest egyik legdinamikusabban fejlődő, ugyanakkor legbiztonságosabb kerülete. Itt, nagyszerű közlekedés mellett, Albertfalván, Budafok határához közel, a Savoya Park és a DunaFok Szabadidőpark közelében áll a Savoya Ház, melyben már csak egy lakás maradt, ez viszont igazán különleges, ugyanis 4 méteres belmagassággal rendelkezik.

Ha valaki igazi nagypolgári milliőt szeretne megvalósítani otthonában, de fontos számára (pl.: CSOK miatt), hogy új építésű házban vásároljon, annak ideális ez a nagy belmagasságú lakás, különösen, hogy a nappali + 3 szobás, 103 nm-es ingatlan egyúttal tágas terekkel is rendelkezik, nappalija a Dunára néz, és még egy nagy terasz is kapcsolódik hozzá.

A lakás méreteinél fogva nemcsak alkalmas arra, hogy CSOK-kal vásároljunk, de tökéletes is egy nagy család számára, különösen, hogy a belmagasság fekvőgaléria kialakítását is lehetővé teszi. Ráadásul a ház fűtését hőszivattyú biztosítja, nyílászáróinak 3 rétegű üvegezése pedig nemcsak kiválóan hőszigetel, de a zajt is távol tartja, így itt soha nem kell 30 ezer forintnál magasabb rezsire számítani.

A kedvező energetikai megoldásoknak köszönhetően pedig a lakás zöld hitellel is megvásárolható, ami kiváló lehetőség arra, hogy ne csak a rezsi, de a lakáshitel törlesztőrészletei is lényegesen alacsonyabbak legyenek.

A lakás azonban nemcsak egyedi tulajdonságai miatt ideális családok számára, a közeli DunaFok Szabadidőpark ugyanis játszótérrel, kosár- és kézilabda pályákkal, kültéri fitnesz parkkal, jégcsarnokkal várja a kikapcsolódni vágyókat, a Duna mellett pedig végig kerékpárút vezet, északra, és délre is a Campona irányába.

A környéken óvodák és iskolák is találhatók, a vásárlást könnyedén elintézhetjük az 5 percre lévő Savoya Parkban, a közlekedést pedig számtalan villamos- és buszjárat, valamint a 6-os út is segíti, illetve vasúton is könnyen eljuthatunk Kelenföld vasútállomásra.

A cikk megjelenését a Savoya Ház fejlesztője támogatta.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)