Legyen lakásod Budán, Dunára néző nappalival, hihetetlenül kedvező áron!

Azt gondolhatnánk, hogy egy új építésű budai lakás megfizethetetlen, különösen ha a Duna környékén helyezkedik el. De ez nem mindenhol van így, a Kopaszi-gáttól délre húzódó fejlesztési területen ugyanis találni még új építésű lakást hihetetlenül kedvező, 800 ezer forint/nm átlagáron, ráadásul ez a környék most épül be fokozatosan, így további értéknövekedésre is számítani lehet.

A XI. kerület Budapest egyik legdinamikusabban fejlődő, ugyanakkor legbiztonságosabb kerülete. Itt, nagyszerű közlekedés mellett, Albertfalván, Budafok határához közel, a Savoya Park és a DunaFok Szabadidőpark közelében áll a Savoya Ház, melyben már csak egy lakás maradt, ez viszont igazán különleges, ugyanis 4 méteres belmagassággal rendelkezik.

Ha valaki igazi nagypolgári milliőt szeretne megvalósítani otthonában, de fontos számára (pl.: CSOK miatt), hogy új építésű házban vásároljon, annak ideális ez a nagy belmagasságú lakás, különösen, hogy a nappali + 3 szobás, 103 nm-es ingatlan egyúttal tágas terekkel is rendelkezik, nappalija a Dunára néz, és még egy nagy terasz is kapcsolódik hozzá.

A lakás méreteinél fogva nemcsak alkalmas arra, hogy CSOK-kal vásároljunk, de tökéletes is egy nagy család számára, különösen, hogy a belmagasság fekvőgaléria kialakítását is lehetővé teszi. Ráadásul a ház fűtését hőszivattyú biztosítja, nyílászáróinak 3 rétegű üvegezése pedig nemcsak kiválóan hőszigetel, de a zajt is távol tartja, így itt soha nem kell 30 ezer forintnál magasabb rezsire számítani.

A kedvező energetikai megoldásoknak köszönhetően pedig a lakás zöld hitellel is megvásárolható, ami kiváló lehetőség arra, hogy ne csak a rezsi, de a lakáshitel törlesztőrészletei is lényegesen alacsonyabbak legyenek.

A lakás azonban nemcsak egyedi tulajdonságai miatt ideális családok számára, a közeli DunaFok Szabadidőpark ugyanis játszótérrel, kosár- és kézilabda pályákkal, kültéri fitnesz parkkal, jégcsarnokkal várja a kikapcsolódni vágyókat, a Duna mellett pedig végig kerékpárút vezet, északra, és délre is a Campona irányába.

A környéken óvodák és iskolák is találhatók, a vásárlást könnyedén elintézhetjük az 5 percre lévő Savoya Parkban, a közlekedést pedig számtalan villamos- és buszjárat, valamint a 6-os út is segíti, illetve vasúton is könnyen eljuthatunk Kelenföld vasútállomásra.

A cikk megjelenését a Savoya Ház fejlesztője támogatta.

© 2021 (v2.202102)