Éljen vízközelben: csodás panorámával rendelkező lakások vízparti környezetben

A víz mindig nyugalmat és békét áraszt, ezért rendkívül hangulatos vízparton, vagy annak közelében élni. Nem mellékes a csodás panoráma sem, ami a lakások ablakából tárul elénk minden nap. Mai válogatásunkban vízparti környezetben épült lakóparkokat mutatunk, amelyek a városi pörgésben egy kis csendes oázist nyújtanak.

A Danubio Lakópark közvetlenül a Duna-partján helyezkedik el. A lakópark teljes mértékben vízközeli, hiszen a Duna mellett a Foka-öböl és a Rákos-patak ölelésében épül. Ennek köszönhetően lélegzetelállító látvány nyílik a lakásokból, a vízparti környezet pedig nyugalmat nyújt a fővárosi forgatagban. 1-4 szobás, földszinti kertkapcsolatos lakásokat, panoráma liftekkel megközelíthető erkélyes vagy teraszos lakásokat és penthouse-okat kínál a Danubio. A szomszédban található kikötőhöz egy sétányon keresztül juthatunk el, ami remek kikapcsolódást és pihenést nyújt.

A Kék-Duna Rezidencia közvetlenül a Duna mellett fekszik, ezért a folyóra néző csodás panorámával rendelkezik. A Duna közelségét tükrözi az épület homlokzatának mintája is, így a lakóépület minden szempontból a vízre fókuszál. A XI. és a XXII. kerület határán található, amely Budapest egyik legkeresettebb városrésze. A négy toronyban összesen 276 lakás kapott helyet, de kialakításra került egy közösségi tér, egy családi napközi, egy edzőterem és tárolók is. A földszinten lévő garázsok feletti rész feltöltött, ezért az első emeleti lakások mindegyike kertkapcsolatos. Az épületek az Energetikai Tanúsítványok beszerzése során megkapták az „A+++” minősítést.

A XIII. kerületi Vizafogón található a négy épületegyüttesből álló Blu. A 300 exkluzív kialakítású és változatos méretű lakás tulajdonosait mindössze az utca és a Marina sétány választja el a Dunától, így pazar kilátás fogadja az itt élőket nap mint nap. A belső kertben úszómedence és gyermekmedence is kialakításra került, így elég kilépnie otthonából és máris csobbanhat egyet, mintha csak egy felső kategóriás szállodában lenne. Fokozva ezt az érzetet egy wellness részleg, valamint kültéri fitnesz gépek is találhatók itt, melyek biztosítják a sportolást és a kikapcsolódást. A változatos elosztású ingatlanok mindegyikéhez tartozik saját terasz is.

A fővárostól kicsit távolabb, Biatorbágyon található a Tópark lakópark. A Törökbálinti-tó szomszédságában lévő komplexum “város a városban” jellegű kialakításának köszönhetően kiváló választás mindenki számára, hiszen a lakások mellett üzletek, kávézók és éttermek is helyet kaptak benne. Emellett bölcsőde, óvoda, orvosi rendelő és sportközpont is működik itt. A 296 lakást magába foglaló lakópark 1-4 szobás otthonokat kínál a jövőbeni tulajdonosai számára. Kisvárosi hangulata ellenére rendkívül nyugalmas, hiszen közvetlenül a tó mellett épült. Azonban a közlekedés is rendkívül egyszerű, mivel az M1 és az M0-ás autópályára útcsatlakozás által el lehet érni, a BAH csomópont mindössze 9 perc alatt megközelíthető.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Foci-Eb – 2024: vajon ki nyeri a vasárnapi döntőt?

Foci-Eb – 2024: vajon ki nyeri a vasárnapi döntőt?

Este 21 órakor a futball Európa Bajnokság döntőjén drukkolhatnak Spanyolországért, illetve Angliáért a sportrajongók. Vajon ki nyer ma este? 

Idén 1600-4000 forint között mozognak a diákmunkabérek

Idén 1600-4000 forint között mozognak a diákmunkabérek

A nyári diákmunka-vállalás egyik fő motivációi közé tartozik a fesztiválozásra gyűjtés, ugyanakkor a diákok zöme még mindig részben a szüleikre támaszkodik. 

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Összesen 200 milliárd forint keretösszeggel két új pályázati felhívás jelent meg az állattartó gazdaságok fejlesztéseire.

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Egy gyönyörű, 19. századi épületet bérelt ki az USA az olimpián és a paralimpián résztvevő csapatok szurkolói számára.

© 2024 (v2.202102)