Az Ön igényeire szabva: alakítsa ki jövőbeni otthonát ebben a páratlan panorámájú társasházban

Már épül az otthona a XII. kerületi budai hegyvidéken, ahol a mesés panoráma, a nyugodt zöldövezeti környezet és a prémium minőség már adott. Ki ne szeretne ilyen csodás adottsággal rendelkező társasházban élni? Főleg, mivel a belső kivitelezés teljes mértékben az Ön igényeire lesz szabva, így pedig minden tekintetben az álomotthonába költözhet az átadást követően.

A Diana Társasház rendkívül jó lokációjú, hiszen a budai hegyvidéki Diana közben épül. Mivel a zsákutca végén található, ezért csendes, nyugodt környezet veszi körül, amihez az épületet határoló erdős terület is hozzájárul. Az erdő közelsége egyedi intimitást nyújt, valamint mindig szmogmentes levegőt biztosít. Nem csak a jó minőségű levegő és a nyugodt környék miatt kiváló az épület elhelyezkedése; a hegyvidéki fekvés miatt a városra néző páratlan panorámát is élvezhetjük a lakások szinte minden helyiségéből.

Ezen felül a közlekedés is jó, hiszen a 110-es, 112-es, 21-es és 21A-s busz megállóhelye mindössze 5 perc sétára található, de könnyen megközelíthető a belváros akár autóval is, amivel 15 perc alatt odaérhetünk. Az M1-es, M0-ás és M7-es autópálya pedig szintén nagyjából negyed órányi autóútra van.

A 2248 négyzetméteres telken épülő társasház három szinten öt luxuslakást kínál. Ezek 2-4 szobásak, melyek mindegyikéhez tartoznak hatalmas méretű teraszok is. Ide kiülve élvezheti a budapesti látképet, és akár baráti vagy társasági összejövetelek számára is tökéletes helyszínként szolgálhat. A lakásokat 8 fős, elektromos személyfelvonóval lehet megközelíteni. A hegyoldalban fekvő Diana Társasház földszinti és emeleti ingatlanjai egyedi megoldások által saját vízszintes kertkapcsolatot kapnak, a penthouse lakáshoz pedig zöldtető tartozik. Annak érdekében, hogy egyszerűbb legyen télen az autóval való közlekedés, az épület elé fűtött kocsifelhajtót alakítottak ki.

Az épület hűtéséről és fűtéséről korszerű, hőszivattyús mennyezeti hűtő-fűtő rendszer gondoskodik, amit a vizes helységekben padlófűtés egészít ki. A külső nyílászárók igényes, alumínium profil rendszerből, háromrétegű üvegezéssel és kiváló hővédő hatással rendelkeznek. Külső oldalukon fakó arany bevonattal, belsőoldalon pedig törtfehér színben kerülnek kialakításra. Ezen felül azonban a belső kivitelezés minden esetben a jövőbeni tulajdonos igényeihez alkalmazkodik. A lakások egyedi burkolatokkal, szaniterekkel és belső nyílászárókkal kerülnek felszerelésre. Ezáltal új otthona teljes mértékben az Ön igényeire szabva kerül átadásra, és olyan lakásban élhet, amilyet megálmodott magának.

Amennyiben luxus körülmények közt szeretne élni egy olyan lakásban, ahol zöldövezet veszi körbe és lélegzetelállító kilátása nyílik szinte minden ablakból és teraszról, akkor a Diana Társasház a tökéletes választás. A lakása már épül, Önnek csak annyi a feladata, hogy a belső kivitelezés során kiválassza az ízlésének megfelelő dolgokat.

A cikk megjelenését a Diana Társasház fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Hunbrakadavarbramagyarka

Hunbrakadavarbramagyarka

A modern demokrácia és a fejlett társadalom erejét mutatja, ha minél szélesebb körben érvényesül a vélemény- és szólásszabadság.

Érik egy Magyar-Dobrev-Deutsch élő tévévita

Érik egy Magyar-Dobrev-Deutsch élő tévévita

Magyar Péter hajlandó leülni vitázni Dobrev Klárával és Deutsch Tamással a köztévé élő műsorában.

Ukrajna azonnal plusz német Patriotokat kap 

Ukrajna azonnal plusz német Patriotokat kap 

Donyeck megyét egész nap támadták az oroszok.

Növekszik az adásvételek száma a lakáspiacon

Növekszik az adásvételek száma a lakáspiacon

A tavalyi év első negyedévéhez képest 10 ezerrel több adásvétellel zárt a hazai lakáspiac - közölte a Duna House szombaton.

© 2024 (v2.202102)