Filléres, zöld hitelben gondolkodsz? Ezt a pesti lakást nézd meg!

Az új, akár 70 millióig felvehető zöldhitelre is alkalmas, BB energetikai besorolású lakást, lakásokat, mi több társasházat mutatunk most Ferencváros belső, belvárosias részén, mégis csendes, sok zöldfelülethez közeli környéken a Márton és a Gát utca sarkán. Ráadásul pár hónap és költözhetők lesznek az új, hipermodern, minimális rezsiköltségű otthonok; sőt elkészült a mintalakás is.

A jegybank igen olcsó, akár 70 millió forintig magánszemélyeknek adható, legfeljebb 2,5 százalékos kamattal kínált zöldhitelével kár lenne nem élni olyankor, amikor manapság azért még rá lehet akadni egy-egy kitűnő ár-érték arányú, már befejezéshez közeledő lakásra, remek környéken. Tehát még a tavalyi árakon, az építőipari inflációtól alig érintve, de a mai szuper-kedvezményes zöldhitelből! Ráadásul olyan neves beruházóktól, mint például az Avico Group.
Friss hír, hogy a IX. kerület Gát utca és Márton utca kereszteződésénél épülő GaMa (innen a rövid név) elkészült a látogatható mintalakás is azoknak, akik egy ilyen remek helyen képzelik el az életüket vagy épp értékálló befektetést keresnek az inflációs zivatarok, viharok közepette.

A GAMA Residence lakásai kiváló választást jelentenek azoknak, akik a budapesti nyüzsgéshez, az egyetemekhez – egyebek mellett az orvosi egyetem és számos kórház, klinika közel van ide – szeretnének nagyon jó távolságra letelepedni. Karnyújtásnyira van ide a legtöbb fontos, gyors közlekedési eszköz (hármas metró, 4-6-os villamosok), ám, mint emlegettük: nagyon nyugodt, csendes maga az utca, ahol a GaMa megvalósul.

A közelben pedig szép számmal vannak éttermek, üzletek, színház, mozi, múzeumok, parkok, iskolák és óvodák vannak. Emellett a Dandár gyógyfürdő és a Duna-part is 10 perc alatt megközelíthető. A nyolc szintes lakóparkban 2-4 szobás lakásokat találhatunk.

Nézzük meg azt is, hogy áll a kivitelezés. Utaltunk már rá, hogy a ház már szinte készen van, jobbára megkapta a formáját kívül-belül. Így hát a Gát utcai homlokzat fele október elején elkészült, a maradék felével pedig nemrég, október közepére lettek készen.

Mi több, a teraszok burkolása is folyik, a lépcsőházak és a folyosók glettelése, festése zajlik. Az igen hangulatos, zöld belső udvarban a kert nagyjából készen van, a játszótéri játékok elhelyezésre kerültek, a gumiburkolatot a jövő héten rakják (öntik).

A Márton utcában megkezdték a térkő járdaburkolat építését is, a szegély már elkészült. Október közepén érkeztek meg a garázskapuk is. A fémlemez tetőfedést már el is kezdték, illetve a 7. emelet teraszainak rétegrendjei készültek el. Mindeközben a belső burkolások zajlanak, a legfelső emeleten elkészült a folyosói gipszkarton burkolat. Október végéig az áram- és a gázhálózati csatlakozás is megtörténik, miközben már folyik az utcai üvegkorlátok beépítése is.

A cikk a társasházat építő Avico támogatásával készült.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)