Járvány ide vagy oda, még mindig kell a panel, különösen, ha erkélyes!

A járvány kitörése után, mindenki azt gondolta, hogy a panellakásoknak végképp befellegzett, pedig ez nem így van. Mivel az ingatlanárak folyamatosan emelkednek és még mindig a panel az egyik legmegfizethetőbb alternatíva, így a panellakások piaca az átmeneti megtorpanás után most újraéledni látszik, bár ez elsősorban az erkélyes ingatlanokra jellemző. Mai cikkünkben ezek közül gyűjtöttük össze a legszebbeket.

Szépen felújított lakás Albertfalván

A méltán népszerű XI. kerületben, egy panelprogramos ház 3. emeletén helyezkedik el az az 1 + 2 fél szobás lakás, melyet 2020 decemberében kompletten felújítottak. A lakás közvetlenül családi házas övezet mellett található, a felújítás az összes vezetéket, nyílászárót, burkolatokat, szanitereket érintette. Az ingatlan teljesen új berendezést is kapott, melyek közül a konyhabútor a vételár részét, a többi berendezés megegyezés tárgyát képezi. A lakás klimatizált és egy hangulatos erkély is kapcsolódik hozzá.

Panorámával a budai hegyekre, a XIII. kerületben

A XIII. kerületben, a Duna Plazahoz közel, egy panelprogramon már átesett ház 9. emeletén található ez a szépen felújított lakás. Az ingatlan nappali + 2 fél szobával, étkezővel várja új lakóit, konyhájában egyedi konyhabútor kapott helyet, nappalijából léphetünk ki a budai hegyekre panorámás erkélyre.

Frissen felújított lakás Káposztásmegyeren

A IV. kerület kedvelt lakótelepén, ősfás, parkos környezetben egy sátortetős panelház első emeletén vált most eladóvá ez a 2 és fél szobás, hallos lakás. A lakásnak igazán élhető az elosztása, egy szobányi méretű, ráccsal zárható előtérből léphetünk a tágas hallba, ahonnan minden más helyiség is nyílik. A szokásos panelkonyhákkal ellentétben itt tágas étkezőkonyha található, mellette egy kamra is helyet kapott. A fürdőszoba pedig sarokkádas és külön helyiségben helyezkedik el a mosdó. Az erkély a szintén tágas nappaliból nyílik.

Kiváló elosztású lakás Újpesten

Szintén kiváló az elosztása ennek a 2+1 szoba, étkezős lakásnak, amely az Újpest-Központ metrómegálló közelében, mégis csendes helyen található. Az ingatlan 2018-ban esett át teljeskörű felújításon, előszobájából nyílik a tágas konyha, étkező, nappali, a fürdőszoba és a mellékhelyiség. Nappalija az étkezőből is megközelíthető, illetve innen nyílik két hálószobája is. A nappalihoz erkély is kapcsolódik.

Kertkapcsolattal Törökkőn

A III. kerület kedvelt, kis lakóközösségű lakótelepén található ez a 87 nm-es, földszinti panellakás, melyhez 45 nm-es saját kertrész is kapcsolódik. A 3 szobás lakás gyönyörűen felújított állapotban van, élhető méretű fürdőszobájában egy szabadonálló kád és külön zuhanyzó is helyet kapott.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagy teljesítmény kis szénlábnyommal a zöld adatközpontban

Nagy teljesítmény kis szénlábnyommal a zöld adatközpontban

Megújuló energiaforrások használatán túl a vállalatok több módon is csökkenthetik adatközpontjaik széndioxid-kibocsátását, miközben növelik számítási teljesítményüket.

Egymilliárd forintjába kerülhetett a magyar adófizetőknek Orbánék dzsemborija

Egymilliárd forintjába kerülhetett a magyar adófizetőknek Orbánék dzsemborija

Régi harcostársának nevezte Mateusz Morawiecki korábbi lengyel miniszterelnököt Orbán Viktor kormányfő, a Fidesz elnöke, amikor pénteken fogadta őt a Karmelita kolostorban - közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Kiderült, hogy mennyi kártérítést kaptak a bicskei áldozatok

Kiderült, hogy mennyi kártérítést kaptak a bicskei áldozatok

Peren kívül megállapodtak.

Hivatalos: sose tudjuk meg, miért adott kegyelmet Novák Katalin

Hivatalos: sose tudjuk meg, miért adott kegyelmet Novák Katalin

A bíróság elutasította a keresetet abban a polgári perben, amelyben a felperes az úgynevezett kegyelmi ügy iratainak kiadását kérte - tudatta a Fővárosi Törvényszék közleményben pénteken.

© 2024 (v2.202102)