Minimál stílusú tengerparti luxusvillát karácsonyra!

Saját nyaraló vásárláson gondolkodik? A Balaton-part helyett válassza a spanyol tengerpartot, ahol egy új budapesti vagy Balaton-parti családi ház árából egy gyönyörű minimál stílusú luxusingatlant vehet. Hoztunk egy igazán jó lehetőséget a hétvégére, méghozzá egy hangulatos mediterrán kisvárosból, ahol nem is olyan elérhetetlen a tengerparti luxus, mint ahogy azt elsőre gondolná!

Guardamar del Segurara látogatunk ma el, mely egy gyönyörű tengerparti városba, Alicantehoz közel. A környék tökéletes választás, hiszen minden megtalálható errefelé, amire egy nyaralás alkalmával, vagy akár egész évben szüksége lehet. Még időjárás szempontjából is kiemelt övezetnek számít Alicante, nem véletlen tehát, hogy olyan sokan választják, ha nyaralásról van szó.
Itt egész évben jó idő van, még a leghűvösebb hónapokban is alig megy 15 fok alá a hőmérséklet. Fél órás autóúttal elérhető Alicante repülőtere, ahova a fapados légitársaságok is hetente két alkalommal indítanak járatokat Budapestről.

Guardamar del Seguran minden megtalálható, ami a kikapcsolódáshoz elengedhetetlen. Nagyszerű bárok szegélyezik a tengerparti sétányt, jobbnál jobb éttermekben kóstolhatjuk meg a helyi fogásokat vagy nemzetközi kedvenceket. A vízi sportok szerelmesei például szörfözés, vitorlázás, búvárkodás közül választhatnak, de sok más program akad még ezen túl is. Az egész tartományban nagyon elterjedt a golfozás, ami a nemzetközi hírű golfpályáknak és ahogy említettük, a kifogástalan időjárásnak köszönhető.

Innen hoztunk tehát egy minimál stílusú luxusvillát, ami talán első pillantásra úgy tűnhet, hogy megfizethetetlen. Összehasonlítva azonban az új építésű Balaton-parti nyaralók vagy budapesti családi házak áraival, ez egyáltalán nem igaz.

Az alábbi ingatlan 115 négyzetméter alapterületű és egy több mint 220 négyzetméteres saját kertrész is kapcsolódik hozzá.
A ház központja egy amerikai konyhás tágas nappali, valamint egy saját fürdőszobával rendelkező tágas hálószoba kapott még helyet a földszinten.  Az emeleten további két hálószoba található, illetve egy önálló fürdőszoba. A folyosóról közvetlenül nyílik a terasz, ahonnan csodálatos kilátás tárul elénk a sós tavak felé.

A kert mérete éppen ideális, jól kihasználható, hiszen egy medence és parkoló is kialakításra került, azonban nem olyan nagy, hogy karbantartása problémát okozzon a tulajdonosoknak. Ha pedig megunná a medencét, a legközelebbi homokos strandok mindössze 5-10 percre vannak.

Amennyiben a kellemest összekötné a hasznossal és nem csak saját részre használná az ingatlant, úgy jövedelmező befektetésre is szert tehet, hiszen népszerű úticélról van szó. Ennek lebonyolításában is segítségére lesz az ingatlant hirdető Royal Red Properties.

Azt gondolnánk, hogy egy spanyol cég elérhetetlen, azonban ez nem így van, hiszen személyesen is könnyen felvehetjük velük a kapcsolatot még itthon is, hiszen a cég nemrégiben megnyitotta első budapesti irodáját.

 

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta. 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Döntött a Kúria a Magyar Rádió épületéről, a fideszes jelölt örülhet

Döntött a Kúria a Magyar Rádió épületéről, a fideszes jelölt örülhet

A Kúria Önkormányzati Tanácsa megsemmisítette a Magyar Rádió egykori épületeire helyi rendeletben kimondott változtatási tilalmat.

Olimpiai rekordra készül a börtön Párizs külvárosában

Olimpiai rekordra készül a börtön Párizs külvárosában

Az olimpiai  játékokra való felkészülés jegyében a hatóságok széles körű tisztogatásba kezdtek, de a helyi börtön alig bírja kapacitással.

Nagy teljesítmény kis szénlábnyommal a zöld adatközpontban

Nagy teljesítmény kis szénlábnyommal a zöld adatközpontban

Megújuló energiaforrások használatán túl a vállalatok több módon is csökkenthetik adatközpontjaik széndioxid-kibocsátását, miközben növelik számítási teljesítményüket.

Egymilliárd forintjába kerülhetett a magyar adófizetőknek Orbánék dzsemborija

Egymilliárd forintjába kerülhetett a magyar adófizetőknek Orbánék dzsemborija

Régi harcostársának nevezte Mateusz Morawiecki korábbi lengyel miniszterelnököt Orbán Viktor kormányfő, a Fidesz elnöke, amikor pénteken fogadta őt a Karmelita kolostorban - közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

© 2024 (v2.202102)